Antena Meniu Search
x

Marinar român de 26 de ani, la un pas de moarte după ce a fost tăiat cu cuțitul, de la ochi la jugulară, de un traficant de droguri, într-un bar din Genova

Un marinar român de 26 de ani din Genova a fost tăiat cu cuțitul, de la ochi la jugulară, de un traficant de droguri, în urma unui conflict izbucnit într-un bar

Un marinar român de 26 de ani a fost tăiat cu cuțitul, de la ochi la jugulară, de un traficant de droguri, în urma unui conflict izbucnit într-un bar din Alessandria, un oraș de lângă Genova.

Incidentul s-a petrecut în urmă cu câteva zile, într-un bar de pe strada Spalto Marengo. 

Românul se afla în bar împreună cu un prieten și a intrat în vorbă cu alți doi bărbați, algerianul Moulay Faical, de 40 de ani, și italianul Manuel Montaldi, 44 de ani.

Pe acelaşi subiect

Potrivit declarațiilor martorilor, între cei patru a izbucnit un conflict, nu se știe încă din ce motive.

Înarmat cu un cuțit, Moulay Faical, cunoscut drept traficant de droguri, l-a tăiat pe tânărul român cu cuțitul, provocându-i o rană adâncă pe obrazul drept, de la ochi până la vena jugulară. 

Ajutat de prietenul lui, tot român, marinarul a fost transportat rapid la spital și supus unei intervenții chirurgicale. După ce s-a trezit din anestezie, românul a fost în măsură să-i identifice pe agresori, pe care polițiștii îi identificaseră deja folosindu-se de camerele de supraveghere din zonă.

În momentul în care polițiștii au ajuns la locuința algerianului, au găsit aici jumătate de kilogram de cocaină și suma de 103.000 de euro, provenită din traficul de droguri.

Marinar roman taiat cu cutitul de un traficant de droguri, in Genova

Faical și Montaldi au fost arestați.

Vineri, instanța a decis că algerianul va rămâne în arest, însă cetățeanul italian a fost eliberat sub control judiciar.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Marinar român de 26 de ani, la un pas de moarte după ce a fost tăiat cu cuțitul, de la ochi la jugulară, de un traficant de droguri, într-un bar din Genova