Antena Meniu Search
x
LIVE

Video Mario va fi înmormântat în România. Băiețelul a fost ucis de bunica lui Anglia, în timp ce părinţii se aflau la serviciu

Tragedie într-o familie de români stabilită în Marea Britanie. Mario, un băiat în vârstă de 5 ani a fost înjunghiat de bunica lui, în timp ce părinţii lui se aflau la serviciu. Băiatul n-a mai putut fi salvat, deşi medicii de pe ambulanţă au încercat zeci de minute să-l resusciteze. Vă avertizăm că urmează informaţii cu puternic impact emoţional.
 

De Redactia Observator la 28.01.2022, 19:43
Vezi și

Mario, spun părinţii lui, era un copil care zâmbea de dimineaţa, până seara. Un băieţel vesel, căruia îi plăcea să danseze şi să cânte. 

Tragedia s-a întâmplat marți seară. Mama lui Mario şi-a găsit fiul plin de sânge, în casa lor din oraşul britanic Coventry. Femeia a fugit imediat, să strige după ajutor. Două echipaje ale ambulanței au intervenit, în încercarea de a-l salva pe băiat, dar Mario a murit în braţele medicilor. 

Ronan Tyrer, poliţia Coventry: În ciuda a ceea ce aş descrie ca eforturi cu adevărat ample ale ofiţerilor de poliţie şi ale paramedicilor, din păcate, nimic nu a putut fi făcut pentru a-i salva viaţa.

Poliţiştii au descoperit la scurt timp că Mario a fost înjunghiat chiar de bunica lui, o femeie în vârstă de 49 de ani care locuia în aceeaşi casă şi îl supraveghea câteva ore pe zi. Ea a fost imediat arestată. 

Pe acelaşi subiect

Ronan Tyrer, poliţia Coventry: Familia este acum în grija noastră şi este sprijinită de ofiţerii noştri specialişti. 

Părinţii le-au declarat jurnaliştilor britanici că Mario era cel mai frumos copil din lume şi pentru ei însemna totul! Ancheta este încă la început şi nu se ştie ce a determinat-o pe femeie să-şi omoare nepotul. 

Tragedie cu multe necunoscute

Vestea morții lui Mario a fost primită cu multă durere şi de rudele din România. Deocamdată este o tragedie cu multe necunoscute. 

După finalizarea anchetei polițiștilor, părinții ar urma să aducă trupul copilului înapoi în țară, pentru înmormântare, relatează reporterul Observator Bogdan Dinu. 

Autopsia a stabilit pentru moment că principala cauză a decesului este înjunghierea.

Femeia care l-a ucis, bunica, este în prezent internată într-o clinică de psihiatrie și urmează, cel mai probabil, să fie supusă unei expertize, pentru ca medicii să afle dacă avea sau nu discenrnământ în momentul atacului. Ulterior, ea va fi audiată de anchetatori, pentru ca aceștia să afle cu exactitate cum s-a produs tragedia.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Mario va fi înmormântat în România. Băiețelul a fost ucis de bunica lui Anglia, în timp ce părinţii se aflau la serviciu