Antena Meniu Search
x

Mărturia a unei mame de 42 de ani, care a supravieţuit unui teribil accident de maşină: „Nu puteam să respir”

O femeie britanică care a supraviețuit unui accident de circulație de groază, a povestit clipele prin care a trecut, în timp ce echipa de urgenţă se chinuia să o scoată dintre fiarele maşinii. 

O femeie britanică care a supraviețuit unui accident de circulație de groază, a povestit clipele prin care a trecut, în timp ce echipa de urgenţă se chinuia să o scoată dintre fiarele maşinii. 

Emily Pringle, de 42 de ani din Cheltenham, a avut numeroase răni extrem de grave, în urma unei coliziuni pe șosea, care au lăsat-o să "pară ca femeia bionică".  

Acum îi îndeamnă pe oameni să doneze sânge după ce şi ea a avut nevoie de cinci transfuzii de sânge în urma accidentului aproape fatal. A suferit o ruptură de bazin, o vertebră fracturată şi coaste rupte şi spune că este "norocoasă să fie aici".

Mamă a unei fetiţe, Emily urma să înceapă un nou job în ziua dezastrului şi a părăsit casa puţin după ora 9 dimineaţa, pentru a se vedea cu un prieten la o cafea. Conducea când maşina ei s-a ciocnit cu un alt vehicul la o viteză de 120 km/h, lăsându-i maşina o epavă răsucită de metal.

Am văzut faruri şi asta a fost. Maşina se rotea şi se rotea şi se rotea. Nu respiram. Speram să pot respira odată ce maşina va înceta să se oprească. A părut o eternitate. La final însă, tot nu puteam respira”, a povestit femeia.

După ce a văzut cealaltă maşină prin fereastră, Emily a încercat să ajungă la telefon pentru a chema ajutoare, dar în acel moment a simţit o senzaţie neplăcută în jurul mijlocului, dar nu avea nicio idee despre cât de gravă era starea ei.

Tânăra mămică şi-a pierdut conştiinţa de mai multe ori, tip de câteva ore, în timp ce salvatorii au fost nevoiţi să taie maşina pentru a o scoate afară, din cauza faptului că uşa maşinii era blocată. Atât ea cât şi celălalt şofer au fost grav răniţi şi transportaţi de urgenţă la spitalul din Bristol.

Emily se află acum în drumul spre recuperare: "Nu voi conduce niciodată un maraton, dar voi putea să merg din nou. Voi fi în durere pentru tot restul vieții mele și acest lucru este probabil să fie semnificativ în anumite momente ale anului, de exemplu iarna”. De asemenea intenţionează să se întoarcă la serviciu atunci când va fi suficient de recuperată. 

Considerată un miracol pentru că a supravieţuit unor răni atât de grave, mămica se bucuroasă şi foarte norocoasă: "Până acum, am depășit toate așteptările celor din jurul meu și ai profesioniștilor. Îmi pot purta greutăți pe picioare și picioare acum, prin cârje, așa că pot conduce."

"Nu voi uita niciodată rănile pe care le-am simţit, impactul asupra celor pe care-i iubesc, durerea pe care eu și ceilalți le-am avut și care sunt în continuare, și mai ales nu voi uita data de 12 iulie 2018” a mai adăugat aceasta. 

Tânăra este fericită că a învins o parte din greutăţi şi că îşi poate creşte în continuare copilul: „Sunt fenomenal de norocoasă pentru că sunt în viaţă şi voi ajunge să îmi văd fetiţa crescând. Mă gândesc literalmente în fiecare zi la acest lucru. Fetiţa mea este lumea mea”.

Emily va scoate în curând o carte pentru a strânge bani în folosul Ambulanţei aeriene, dar şi pentru un centru de transfuzii de sânge. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Mărturia a unei mame de 42 de ani, care a supravieţuit unui teribil accident de maşină: „Nu puteam să respir”