Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Marturia barbatului care l-a filmat pe atacatorul din Londra

Barbatul care l-a filmat pe unui dintre atacatorii de la Londra, imediat dupa producerea crimei, a oferit un interviu postului britanic ITN. Acesta a povestit cum atacatorii i-au asteptat calmi pe politisti si ca oamenii legii au ajuns cam tarziu la locul incidentului.

de Redactia Observator

la 23.05.2013 , 17:54

Tanarul mergea la un interviu de angajare, in momentul in care a devenit martor la crima din Woolzich. A inceput sa filmeze intamplarea si, imediat, a fost abordat de catre Michael Olumide, unul dintre criminali: "Cand m-a vazut ca filmam, a venit direct la mine si mi-a zis: <E in regula, doar vreau sa vorbesc cu tine>".

Cameramanul amator a spus ca a fost cel mai uimit de faptul ca barbatul plin de sange, impreuna cu celalalt atacator, stateau langa trupul soldatului ucis si parca asteptau sa vina politistii.

Pana la venirea autoritatilor, cei doi au vorbit cu femeile care treceau pe langa cadavru si le-au cerut scuze. Atunci cand i-au vazut pe politisti, nu au incercat nicio clipa sa se ascunda, ba mai mult, au mers direct catre ei, povesteste cel care i-a filmat.

Articolul continuă după reclamă

Barbatul a fost rugat de politisti sa se indeparteze de locul crimei, dar a avut timp sa le reproseze ca au ajuns atat de tarziu, la aproximativ 30 de minute de la momentul apelului de urgenta.

"A fost foarte trist pentru mine sa vad ca a muirt cineva. Nu a facut nimic ca sa merite sa moara. Foarte trist si ciudat", si-a incheiat tanarul marturia.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri externe » Marturia barbatului care l-a filmat pe atacatorul din Londra