Antena Meniu Search
x

Mărturii cutremurătoare ale unui fost deţinut! Adevărul despre viaţa în închisoare

Închisoarea pare a fi iadul pe pământ, iar deţinuţii sunt deseori priviţi ca şi cum şi-ar merita soarta, care implică, în viziunea multora, acte de violenţă

Închisoarea pare a fi iadul pe pământ, iar deţinuţii sunt deseori priviţi ca şi cum şi-ar merita soarta, care implică, în viziunea multora, acte de violenţă

În eseul „Ghidul unui gentleman pentru sex în puşcărie”, scriitorul şi fostul puşcăriaş american Daniel Genis, care a ispăşit o pedeapsă de zece ani, dezvăluie detalii despre nevoia de apropiere şi afecţiune a deţinuţilor şi despre „convertirea” acestora la homosexualitate.

„Pot vorbi doar despre experienţa mea personală, însă în timpul petrecut în închisoarea de stat din New York, rar am văzut sau auzit despre violuri între bărbaţi. Poate am fost doar norocos. Poate am fost încarcerat într-un colţ mai blând al sistemului penal. Violurile au loc şi în orice închisoare există plăcuţe cu numere de telefon la care poţi suna să reclami în mod anonim un violator”, explică acesta.

„Cei care sunt homosexuali declaraţi nu sunt atât de asupriţi, iar cei efeminaţi sunt în topul preferinţelor. S-a ajuns chiar la prostituţie. Odată am fost martorul unei partide de sex oral în schimbul a două ţigări şi a unui corn cu miere. Sunt şi mulţi transsexuali, iar unii chiar arată ca femeile, fiind protejaţi de admiratorii lor. Unii sunt pur şi simplu bărbaţi cu implanturi”, a mai scris Genis.

Deşi un mare iubitor al artei şi literaturii, americanul a stat în detenţie timp de un deceniu, după ce a fost prins vânzând cocaină tinerilor liceeni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Mărturii cutremurătoare ale unui fost deţinut! Adevărul despre viaţa în închisoare