Antena Meniu Search
x

Mărturii cutremurătoare ale victimelor de origine română ale pedofilului Markus Roth

Mărturii cutremurătoare ale victimelor de origine română ale pedofilului Markus Roth au fost difuzate, în exclusivitate, de o televiziune germană. Stabilit în România, cu şase ani în urmă, bărbatul se dădea drept instructor de karate pentru a-şi racola victimele.

Vezi și

 Iar după ce le câştiga încrederea, le filma şi vindea înregistrările, pe bani grei, în toată lumea. Bărbatul a fost arestat în 2010, la Zalău dar în 2012 a fost eliberat condiţionat.

În timp ce pentru toată lumea lucrurile sunt foarte clare, adolescentul nu realizează nici acum că a fost o victimă. Ani la rând a văzut în profesorul lui de karate un prieten, cel mai bun prieten. Adevărul este însă că peste 300 de minori, români şi ucraineni i-au căzut victime, spun anchetatorii.

Femeia spune că nu trece zi fără să se gândească la faptul că şi-ar fi putut salva copilul. Markus Rudolph Roth i-a fost instructor şi nu a bănuit nimic nicio clipă.

Arestat în 2010 la Zalău, germanul încasa 3 mii de euro pentru fiecare înregistrare cu copiii. Susţine însă, în continuare, că nu a făcut nimic rău.

Chiar dacă germanul a fost eliberat între timp, dosarul a fost soluţionat abia cu 4 luni în urmă. Mai multe celule ale organizaţiei de pedofilie, majoritatea din Canada, au fost destructurate de poliţie iar 341 de persoane din întreaga lume au fost arestate în total. Printre ele: profesori, medici şi antrenori sportivi din 50 de ţări.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri externe » Mărturii cutremurătoare ale victimelor de origine română ale pedofilului Markus Roth