Antena Meniu Search
x

Video Actorul Gerard Depardieu a fost inclupat pentru viol şi agresiune sexuală. Acuzațiile, făcute de fiica unui bun prieten

Starul cinematografiei europene, Gerard Depardieu, a fost inclupat pentru viol şi agresiune sexuală. Acuzaţiile sunt făcute de o tânără actriţă, fiica unui bun prieten de-ai actorului. Ea a povestit că Depardieu a abuzat-o în timpul unor repetiţii pentru o piesă de teatru. 

de Redactia Observator

la 24.02.2021, 22:06

Vezi și
  • Acuzații grave pentru faimos actor Gerard Depardieu, în vârstă de 72 de ani

Ancheta a început în 2018, atunci când o tânără actriţă a mers la poliţie şi a depus reclamaţie împotriva actorului. Fata, care la momentul respectiv avea aproxiamtiv 20 de ani, a povestit că a mers acasă la starul francez pentru repetiţii la o piesă de teatru, însă o dată ajunsă acolo, starul francez a violat-o.  

Bertrand de Labbey, agentul lui Depardieu: Îl cunosc bine pe Gérard, este de neconceput. Este imposibil!

Tânăra a preferat să nu apară public, însă surse apropiate dosarului susţinut că este fiica unui prieten bun al actorului. Cei doi s-ar fi întâlnit prima dată în timpului unui seminar ţinut de Depardieu la universitatea unde studia victima. Actorul a contestat vehement acuzaţiile şi a transmis prin avocatul său că nu are nimic să îşi reproşeze. 

Bertrand de Labbey, agentul lui Depardieu: Având în vedere tot ce se întâmplă în jurul nostru, unii îşi încearcă norocul, când este vorba de persoane cu notorietate

Sandrine Kiberlain, actriţă / prietenă Depardieu: Atâta timp cât nu există dovezi, Gérard rămâne bărbatul plin de compasiune strălucitor şi amuzant, pe care îl cunosc.

Gerard Depardieu nu este străin de controverse şi scandaluri

Francezul este prieten bun cu Vladimir Putin, iar în 2013 a obţinut cetăţenia rusă. 

Gérard Depardieu, actor: Este adevărat că am o admiraţie mare pentru Vladimir Putin şi pentru ceea ce face el şi pentru populaţia rusă. 

În 2011, într-un zbor de la Dublin la Paris, o însoţitoare de zbor nu l-a lăsat să se ducă la toaletă înainte de decolare, astfel că actorul a urinat într-o sticlă, pe culoar. Iar în 2017,  a recunoscut că l-a ameninţat cu moartea pe producătorul Harvey Weinstein care voia să îi dea mai puţini bani pentru un film decât a fost stabilit în contract.

Gerard Depardieu este unul dintre cei mai apreciaţi actori europeni.  A jucat în peste 170 de filme, iar în 1990 a fost nominalizat la Oscar pentru rolul din Cyrano de Bergerac, film care i-a adus premii la Cannes şi un trofeu Cesar.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri externe » Actorul Gerard Depardieu a fost inclupat pentru viol şi agresiune sexuală. Acuzațiile, făcute de fiica unui bun prieten