Antena Meniu Search
x

Video Maşină din România, izbită în plin de un TIR românesc, la Ruse. Femeia din Skoda şi un băiat de 15 ani au murit pe loc

Accident grav de circulaţie între două vechicule din România, la Ruse, în Bulgaria. O femeie de 43 de ani şi un băiat de 15 ani au murit într-un accident care a avut loc pe Bulevardul Bulgaria din Ruse, a anunţat poliţia, citează Novinite.

Cornel Preda
de Cornel Preda

la 28.07.2021, 16:13

Vezi și

După stabilirea identităţii victimelor, poliţia din Bulgaria a transmis că o femeie şi un băiat au murit într-un accident grav la Ruse. Coliziunea a avut loc cu 300 de metri înainte de o intersecţie, în condiţii normale meteo. 

O maşină Skoda înregistrată în România, condusă de o femeie de 43 de ani, a făcut o întoarcere şi a fost lovită de un TIR înmatriculat în ţara noastră, condus de un şofer de 31 de ani. 

Femeia şi pasagerul din Skoda, un băiat de 15 ani, au murit pe loc. 

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Şoferiţa ar fi greşit drumul spre Varna

Conform presei bulgare, care citează poliţia, şoferiţa voia să ajungă la Varna, însă a ratat ieşirea, astfel că a ajuns pe drumul spre Sofia. Conform datelor obţinute din sistemul de navigaţie, femeia ar fi întors pe bulevard, dar nu s-a asigurat suficient şi a fost lovită de TIR.

Martorii la accident spun că şioferul TIR-ului românesc, care se afla pe prima bandă, nu a avut timp să reacţioneze şi a lovit maşina în plin. Femeia şi copilul au murit pe loc.

Presa din Bulgaria notează că această secţiune de drum este una cu mare risc de accidente în Ruse, pentru că cei care vin de pe variantă şi vor să meargă spre Sofia trebuie să vireze dreapta pe drumul principal, iar apoi imediat să schimbe benzile şi să stea pe cea mai din stânga.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Maşină din România, izbită în plin de un TIR românesc, la Ruse. Femeia din Skoda şi un băiat de 15 ani au murit pe loc