Antena Meniu Search
x

Video O tânără de 19 ani a murit, după ce maşina în care se afla a fost lovită în plin de o dubă intrată pe contrasens. Accidentul a fost surprins de o cameră de bord

O tânără de 19 ani, care a fost protagonista unui accident rutier, în care au fost implicate 3 autoturisme, a murit la spital.

Simona Vasiac
de Simona Vasiac

la 28.07.2021, 09:42

Vezi și

Fata a rămas încarcerată şi a ajuns în stare gravă la spital, după impactul, în care au fost implicate trei autoturisme. Însă, în această dimineaţă, în jurul orei 9.30, tânăra a murit.

A murit la spital

Evenimentul s-a petrecut la ieşirea din Baia Sprie spre Cavnic, în judeţul Maramureş! Impactul devastator a fost surprins de camera de bord a unui alt autoturism aflat în trafic.

Pe imagini se observă cum duba ajunge pe contrasens, într-o curbă şi se izbeşte frontal cu un autoturism.

Pe acelaşi subiect

Potrivit poliţiştilor, apelul la 112 a fost dat ieri, 26 iulie, cu privire la faptul că pe strada Dragoș Vodă a avut loc un accident de circulație. La fața locului, oamenii legii au constatat că un bărbat de 46 de ani din Baia Mare, aflat la volanul unei autoutilitare, a intrat în coliziune frontală cu un autoturism, condus de o tânără de 19 ani din Baia Sprie.

Ambele vehicule au părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu gardul unui imobil. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătoarei auto și a pasagerului din dreapta față a autoturismului, care au fost transportați la Spitalul Județean Baia Mare în vederea efectuării de investigații. 

Conducătorul autoutilitarei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero, și i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii  cu exactitate a alcoolemiei. Ulterior, în urma leziunilor suferite, din păcate, azi, 27 iulie a.c., tânăra de 19 ani a decedat la Spitalul Județean Baia Mare. 

În continuare, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri sociale » O tânără de 19 ani a murit, după ce maşina în care se afla a fost lovită în plin de o dubă intrată pe contrasens. Accidentul a fost surprins de o cameră de bord