Antena Meniu Search
x

12 mașini lovite în accidentul din Germania, în care a murit și un șofer român

Tragedie pe o şosea din Germania, în primele ore ale anului. Un şofer român a murit după ce a fost prins într-un carambol cu 12 maşini. Ceaţa deasă a făcut imposibilă evitarea tragediei, spun martorii.

de Redactia Observator

la 03.01.2020, 02:17

Vezi și

Tragedie pe o şosea din Germania, în primele ore ale anului. Un şofer român a murit după ce a fost prins într-un carambol cu 12 maşini. Ceaţa deasă a făcut imposibilă evitarea tragediei, spun martorii. Două maşini s-au ciocnit şi apoi celelalte zece s-au lovit în lanţ. 29 de persoane au fost implicate în tragedie. 12 au fost rănite şi două şi-au pierdut viaţa.

Imaginile au fost filmate în primele ore ale anului, pe autostrada A1 din Germania. Pe o porţiune de câteva sute de metri este haos total. Două maşini s-au ciocnit şi au blocat traficul. Alte 10, printre care şi două camioane, s-au lovit apoi în lanţ. La volanul unuia dintre camioane era şi un român, care a murit la scurt timp după accident. În total, 29 de oameni au fost prinşi în carambol. Doi au murit, doi sunt în stare gravă, iar 10 au răni minore. Martorii spun că accidentul era greu de evitat din cauza ceţii.

60 de pompieri şi o echipă pentru situaţii de criză au intervenit la locul accidentului, dar vremea a îngreunat mult operaţiunea de salvare.

Dimineaţă, un accident rutier grav a avut loc şi în Spania. Un român a murit şi alţi şapte au fost răniţi după ce un camion şi o dubiţă s-au ciocnit pe o autostradă din vestul ţării.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » 12 mașini lovite în accidentul din Germania, în care a murit și un șofer român