Antena Meniu Search
x

Medic anchetat că a injectat zeci de persoane cu ser fiziologic în loc doze de vaccin Pfizer, în Italia

Un medic italian din Falconara Marittima, de lângă Ancona, este cercetat de autorităţile italiene după ce a injectat zeci de persoane cu ser fiziologic în loc de doze de la Pfizer de vaccin împotriva coronavirusului.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 22.04.2021, 16:30

Clinica medicului italian a fost închisă cel puţin pentru moment
Nu se cunoaşte motivul pentru care medicul italian a recurs la un asemenea gest - ANSA
  • Nu se ştie motivul pentru care medicul italian a recurs la gestul de a injecta persoanele respective cu ser fiziologic.

Ancheta a fost demarată după ce trei dintre pacienţi au reclamat faptul că medicul refuză să le elibereze adeverinţe care să ateste că s-au vaccinat împotriva coronavirusului. Conform ANSA, ancheta a scos la iveală că cel puţin 30 de persoane au fost injectate cu ser fiziologic, care nu dă reacţii adverse, dar nici nu oferă imunitate împotriva coronavirusului.

Forţele de ordine au percheziţionat clinica medicului respectiv şi au ridicat numeroase probe. Clinica a fost închisă cel puţin temporar, iar medicul a fost pus sub acuzaţie pentru comiterea a două infracţiuni, fraudă şi leziuni produse de un cadru medical.

Deocamdată nu se cunosc motivele pentru care medicul a comis gestul respectiv, de a injecta persoanele respective cu ser fiziologic în loc de doze de vaccin împotriva coronavirusului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Medic anchetat că a injectat zeci de persoane cu ser fiziologic în loc doze de vaccin Pfizer, în Italia