Antena Meniu Search
x

Medvedev a publicat o hartă cu Ucraina împărţită între mai multe ţări, printre care şi România

Dmitri Medvedev, vicepreşedintele Consiliului de Securitate al Rusiei, a ieşit din nou în evidenţă prin prezentarea unei hărţi. Medvedev a publicat pe contul său de Telegram o hartă cu Ucraina împărţită după război, iar o parte ar reveni şi României.

de Redactia Observator

la 28.07.2022, 07:11

Medvedev a publicat o hartă cu Ucraina împărţită între mai multe ţări, printre care şi România
- Ukrainska Pravda

Potrivit acestei hărţi, Rusia ar lua cea mai mare parte a teritoriului Ucrainei, dar anumite regiuni ar ajunge la România şi Polonia. Conform publicaţiei ucrainene Ukrainska Pravda, Medvedev spune că această hartă nu a fost "desenată" de el sau de vreun alt oficial rus, ci de "analiştii occidentali". Rugat să spună cine sunt aceşti "analişti", Medvedev nu a oferit un răspuns.

Conform acestei hărţi, Ucraina ar rămâne doar Kievul şi orăşelele din jur. Oraşele Viniţa şi Cernăuţi ar reveni României, iar zona care include oraşe precum Liov sau Ternopil ar ajunge la Polonia. Restul teritoriului Ucrainei ar intra sub administrarea Rusiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Medvedev a publicat o hartă cu Ucraina împărţită între mai multe ţări, printre care şi România