Antena Meniu Search
x

Medvedev cere recompensă maximă pentru fiecare soldat NATO ucis în Ucraina: "Nu luaţi prizonieri!"

Război în Ucraina. Fostul preşedinte rus Dmitri Medvedev, considerat cândva cel mai liberal dintre liderii ruşi de top, a cerut recompensă maximă pentru uciderea fiecărui soldat NATO în Ucraina. El îi numeşte trupele occidentale "păduchi de peste mări", care, spre deosebire de "nefericiții ucraineni", nu sunt "obligaţi să meargă la război". 

de Redactia Observator

la 05.04.2024, 11:00

Medvedev cere recompensă maximă pentru fiecare soldat NATO ucis în Ucraina: "Nu luati prizonieri!"
Medvedev cere recompensă maximă pentru fiecare soldat NATO ucis în Ucraina: "Nu luati prizonieri!" - Profimedia

Dmitri Medvedev, numărul doi în Consiliul de Securitate rus, pretinde, într-un mesaj extrem de virulent postat pe X, că ţările NATO nu fac în prezent altceva decât să îşi pregătească cetăţenii de trimiterea unui anumit număr de soldaţi în Ucraina pentru a ajuta armata de la Kiev.

El susţine totodată că NATO încearcă să transmită ruşilor că soldaţii occidentali nu se duc în Ucraina pentru a face război, ci pentru "menaj și organizare". Fostul preşedinte rus cere ca armata rusă să-i trateze pe luptătorii NATO ca pe duşmani şi să fie acordate recompense maxime soldaţilor ruşi care îi ucid iar cadavrele lor să nu fie înapoiate rudelor.

Medvedev: Recompensă maximă pentru fiecare luptător NATO ucis, aruncat în aer sau ars

"Prietenii noștri din NATO au o nouă mantră. Acum ei spun împreună că nu au în plan o intervenție în "Ucraina". Ci doar să trimită un anumit număr de soldaţi lângă Liov și poate la Kiev pentru a ajuta armata ucraineană. Adică un fel de a face menaj și organizare, instruire, aducerea unor forțe speciale de elită în unele locuri. Nimic mai mult. Implicația este ca oamenii din țările lor să se relaxeze. Vor fi doar câteva sicrie. Iar mesajul pentru ruși este: Nu vă îngrijorați prea mult, nu vom face război. Sunt nişte brute fără ruşine care iau de proşti toată lumea. 

Pe acelaşi subiect

Toate aceste organe microgenitale ale NATO trebuie să urmeze ordinele forțelor militare ucrainene, nu pe ale altora.  În caz contrar, nu vor fi lăsate nici măcar într-o țară atât de jalnică și aflată pe moarte precum "Ucraina". Asta înseamnă că (n.r. trupele NATO) vor deveni parte din forțele regulate care luptă acum împotriva noastră.

Motiv pentru care ei trebuie să fie tratați ca dușmani; și nu doar ca dușmani, ci ca detașamente de elită, ca trupele pedepsitoare SS ale lui Hitler. Nu poate fi decât o singură regulă pentru acești păduchi de peste mări, care, spre deosebire de nefericiții ucraineni, nu au fost nevoiți să meargă la război: să nu fie luati prizonieri! Iar pentru fiecare luptător NATO ucis, aruncat în aer sau ars trebuie să existe o recompensă maximă. Fără să le dăm trupurile înapoi. Să sufere rudele din străinătate!" a  declarat Medvedev pe platforma X. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

TASS: Noi echipe de mercenari inclusiv din România sosesc la Harkov 

La Harkov, au sosit noi grupuri de mercenari din Georgia, Franța, statele baltice, Cehia, Polonia și România, relatează agenţia de presă a Kremlinului, TASS, citând un colaborator al ruşilor, Serghei Lebedev. 

Potrivit lui Lebedev, aceștia au adus echipament militar și muniție şi ar intenţiona împrenă cu soldaţi ucraineni din batalionul Azov să atace regiunea rusă Belgorod. Un val similar de mercernari ar fi fost observat și în regiunea Sumî, ambele aflate graniţa cu Rusia. 

Potrivit ucrainenilor, Lebedev care susţine că este "corespondent independent" al unei alte agenții de presă a Kremlinului, RIA Novosti, se ascundea toamna trecută în Donețk de unde coordona informatori din Nikolaev pentru a colabora cu Serviciul Federal de Securitate (FSB) al Rusiei.

SBU sau Serviciul de Securitate al Ucrainei a prins în octombrie 2023 o reţea de colaboratori ai ruşilor care transmiteau FSB-ului informaţii despre posibile ţinte printr-un intermediar, identificat drept bloggerul pro-Kremlin Serghei Lebedev, mai cunoscut sub porecla "Lokhmaty" (Shaggy).

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri externe » Medvedev cere recompensă maximă pentru fiecare soldat NATO ucis în Ucraina: "Nu luaţi prizonieri!"