Antena Meniu Search
x

Meghan Markle și Harry, ovații înaintea retragerii

Harry şi Meghan au cântat, poate pentru ultima dată, imnul regal britanic, alături de miile de spectatori ai unui concert de binefacere al orchestrelor militare.

Vezi și
  • Prinţul a fost invitatul de onoare al evenimentului.
  • Meghan a participat, singură, la o festivitate de Ziua Femeii.

Harry şi Meghan au cântat, poate pentru ultima dată, imnul regal britanic, alături de miile de spectatori ai unui concert de binefacere al orchestrelor militare. Prinţul a fost invitatul de onoare al evenimentului în calitatea sa de Căpitan General al Puşcaşilor Marini. Uniforma sa roşie de gală s-a asortat perfect cu eleganta rochie de aceeaşi culoare a lui Meghan.

Harry şi Meghan au cântat, poate pentru ultima dată, imnul regal britanic, alături de miile de spectatori ai unui concert de binefacere al orchestrelor militare.

Prinţul a fost invitatul de onoare al evenimentului în calitatea sa de Căpitan General al Puşcaşilor Marini. Uniforma sa roşie de gală s-a asortat perfect cu eleganta rochie de aceeaşi culoare a lui Meghan.

A fost unul din ultimele evenimente oficiale la care au fost prezenţi Harry şi soţia sa, înaintea retragerii din rolurile majore pe care le deţin în familia regală.

Mai devreme, Meghan a participat, singură, la o festivitate de Ziua Femeii, într-o şcoală de lângă Londra. Dar pentru că la şcoală învaţă şi băieţi, Meghan a ţinut să-l invite pe scenă pe unul dintre ei iar reacţia sălii a fost impresionantă.

Într-un discurs emoţionant, ducesa le-a încurajat pe fete să fie puternice iar pe băieţi, să apere femeile de cei care nu le respectă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Presa tabloidă din Londra nu pierde ocazia să o critice nici acum, înaintea retragerii. Ziarele scriu că ducesa a enervat-o cu bună ştiinţă pe soacra sa, Camilla, soţia prinţului Charles, care a rostit de curând un discurs la deschiderea unui festival.

Meghan ar fi difuzat, chiar în ziua discursului, imagini ale vizitei sale la Teatrul Naţional, astfel că pe reţelele sociale s-a vorbit doar de ea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Meghan Markle și Harry, ovații înaintea retragerii