Antena Meniu Search
x

Maura i-a cântat soțului melodia de la nuntă, pe FaceTime, înainte ca acesta să moară de coronavirus

Joe Lewinger, un bărbat de 42 de ani, antrenor al echipei de baschet a unui liceu catolic din New York, a murit din cauza coronavirusului, iar Maura, soția lui, i-a cântat melodia de la nunta celor doi, pe FaceTime, înainte ca bărbatul să-și dea ultima suflare.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 04.04.2020, 07:57

Joe a murit de coronavirus la doar 42 de ani
Maura și Joe erau împreună de mai bine de 20 de ani și aveau trei copii - CNN
  • Maura i-a cântat soțului melodia de la nuntă, pe FaceTime, înainte ca acesta să moară de coronavirus
  • Joe a murit de coronavirus la doar 42 de ani

Joe Lewinger, un bărbat de 42 de ani, antrenor al echipei de baschet a unui liceu catolic din New York, a murit din cauza coronavirusului, iar Maura, soția lui, i-a cântat melodia de la nunta celor doi, pe FaceTime, înainte ca bărbatul să-și dea ultima suflare.

Maura și Joe au fost împreună încă din copilărie, au avut un mariaj de peste 20 de ani și trei copii.

Însă, conform CNN, Joe a murit zilele trecute de coronavirus, devenind una dintre cele mai tinere victime din Statele Unite ale Americii.

Iar Maura a povestit pentru postul amintit întreaga tragedie.

Femeia susține că "Joe a prezentat subite simptome de coronavirus. Nu avea alte probleme medicale și a început cu simptome moderate de coronavirus. Pe 17 martie, de Ziua Sfântului Patrick, a început să facă febră tot mai mare și a fost internat".

Starea lui Joe s-a deteriorat vizibil de la o zi la alta, până în momentul în care medicii i-au avertizat soția că șansele de supraviețuire sunt minime, bărbatul fiind dependent deja de trei tipuri de medicamente care să ajute la menținerea sub control a presiunii sângelui.

A fost momentul în care Maura și Joe au început să păstreze în permanență legătura pe FaceTime: "Am vrut doar să-l calmez și să-l fac să nu se simtă singur. Aveam un mariaj virtual".

Cu puțin timp înainte ca Joe să-și dea ultima suflare, Maura i-a cântat melodia pe care cei doi au dansat la nunta lor.

Decesul soțului a lăsat-o pe Maura într-o situație delicată, aceasta nereușind să organizeze o comemorare corespunzătoare pentru Joe, din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus.

Joe rămâne doar una dintre cele 7.392 de victime făcute de coronavirus până acum, doar în Statele Unite ale Americii, iar Maura atrage atenția că "oamenii sunt mult prea indiferenți. Se gândesc că nu pot păți nimic și că sunt invincibili, dar iată că acest virus nu iartă pe nimeni, indiferent că vorbim de tineri sau de bătrâni".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Maura i-a cântat soțului melodia de la nuntă, pe FaceTime, înainte ca acesta să moară de coronavirus