Antena Meniu Search
x

Meniu vegan la Gala Premiilor Oscar 2020

O singură zi ne mai desparte de cel mai mare eveniment de la Hollywood: Gala Premiilor Oscar! Iar anul acesta, pentru prima oară în istorie, vedetele vor avea parte de un meniu vegan. Tot mai multe vedete se alătură curentului.

De Redactia Observator la 09.02.2020, 00:26
Vezi și

O singură zi ne mai desparte de cel mai mare eveniment de la Hollywood: Gala Premiilor Oscar! Iar anul acesta, pentru prima oară în istorie, vedetele vor avea parte de un meniu vegan. Tot mai multe vedete se alătură curentului. Joaquin Phoenix este doar un exemplu.

Wolfgang Puck coordonează de 26 de ani dineurile organizate la Galele Oscar. Cunoaşte şi cele mai mici preferinţe ale starurilor de la Hollywood. Anul acesta are însă o surpriză pentru ele. Aproape trei sferturi din meniul creat special pentru petrecerea exclusivistă va fi vegan.

WOLFGANG PUCK, maestru bucătar: Totul cu moderaţie. Din punctul meu de vedere, aceasta este cea mai importantă parte. Ştiţi, dacă mâncăm porţii mai mici de carne roşie, spre exemplu, vom putea creşte şi consuma mai puţine vite.

Pe lângă cele 18 feluri vegetale, invitaţii vor putea opta pentru vită japoneză, caviar sau somon afumat. Cei care preferă însă meniul vegan au de ales între vinete în sos Hunan cu orez negru, tempura de cartof dulce cu usturoi şi mentă, sau couscous de legume. Iar alegerea culinară făcută de chef pare să fie apreciată de actori.

JOAQUIN PHOENIX, actor: Cred că acum consumul de produse animale nu mai reprezintă doar o alegere personală. Acest lucru are consecinţe drastice şi uriaşe pentru restul lunii.

În plus, fiecare vedetă nominalizată va primi cadou un sejur de 12 zile pe unul dintre cele mai luxoase iahturi din lume, tratamente pentru înfrumuseţare şi dulciuri de lux. Valoarea fiecarui cadou se ridică la 100.000 de dolari.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Meniu vegan la Gala Premiilor Oscar 2020