Antena Meniu Search
x

Galerie foto Mesajul unei femei de serviciu pentru şeful său "diabolic", în ultima zi de muncă, înainte de pensionare

O femeie de serviciu care s-a săturat de atitudinea şefului ei „agresiv şi crud” și-a dezvăluit în cele din urmă gândurile într-o scrisoare brutal de onestă, în ultima zi de muncă, înainte de pensionare.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 04.05.2021, 10:48

Angajata, care a ales să rămână anonimă, a decis să vorbească în ultima zi la locul de muncă despre modul în care a fost tratată în cei 35 de ani de activitate.

Femeia şi-a îndemnat şeful să fie mai bun

Ea i-a încurajat atât pe șef cât și pe ceilalți angajaţi să „fie amabili” și să trateze oamenii cu mai mult respect în viitor, indiferent de poziția lor în organizaţie.

„Bună doamnelor, mâine va fi ultima mea zi de ‘curăţenie’ pentru ... . Am lăsat o găleată cu materiale de curăţat pentru următorul angajat, oricare ar fi acesta!! Am părăsit slujba (numele managerului), după felul în care m-ai tratat în birou. Nu ai fost altfel decât agresiv şi crud, dar asta reflectă caracterul tău, nu al meu. Aşa că, de acum înainte, vă rog pe toţi să vă amintiţi: Într-o lume în care puteţi fi orice, FIŢI BUNI. Pentru că nu sunteţi niciunul mai buni decât omul de serviciu"

Pe acelaşi subiect

Scrisoarea a devenit virală după ce fiul femeii a postat o fotografia cu scrierile mamei sale pe reţelele de socializare.

„De aceea îmi iubesc mama. Ea face curat de 35 de ani şi astăzi a ieşi la pensie lăsând acest bilet pentru managerul ei îngrozitor. Pensioanre fericită mamă, întotdeauna să ai ultimul cuvânt! Haha” a scris fiul său în cadrul postării.

Zeci de persoane au comentat acţiunea femeii, lăudându-i curajul, potrivit Metro.co.uk.

„Nu am înțeles niciodată de ce oamenii cred că ceea ce fac pentru a trăi reflectă importanța lor. Am fost crescut să cred că o slujbă este o slujbă și oricine se ridică și merge la muncă merită același respect, fie că ridică gunoiul, fie că el conduce compania. Felicitări pentru mama ta! Respect!”

„Bravo! Tatăl meu a fost îngrijitor al unei școli timp de 30 de ani, atât de mulţi angajaţi nepoliticoşi. Când am început să predau, am jurat că voi fi întotdeauna prietenos cu tot personalul care contribuie la beneficiul școlii”

„Când am intervievat oameni pentru locuri de muncă, am întrebat întotdeauna personalul de la recepție cum au fost tratați de candidat. Câțiva au eșuat la 'testul de atitudine'" au fost doar câteva dintre mesajele lăsate de oameni. 

Compania nu a oferit un răspuns public după viralizarea scrisorii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Mesajul unei femei de serviciu pentru şeful său "diabolic", în ultima zi de muncă, înainte de pensionare