Antena Meniu Search
x

Galerie foto Mesajul unui tată pentru iubita care i-a ucis fiul de doar 5 ani şi i-a ascuns trupul mai bine de două săptămâni, în SUA: "Abia mai respir. De ce? Te-a iubit atât de mult!"

Un tată şi-a implorat partenera să îi spună de ce a recurs la gestul extrem de a-i ucide fiul de cinci ani şid e ce nu şi-a recunoscut fapta de la început. Potrivit anchetatorilor, femeia ar fi ascuns moartea timp de mai bine de două săptămâni înainte de a raporta dispariţia băiatului şi a participat inclusiv la operaţiunile de căutare, afişând tristeţe şi disperarea în dorinţa de a fi găsit copilul.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 04.06.2021, 12:04

Trupul neînsufleţit care se crede a fi a lui Samuel Olson, care ar fi împlinit şase ani sâmbătă, a fost găsit marţi în camera motelului Theresei Balboa.

Femeia în vârstă de 29 de ani a fost arestată după ce poliţia ar fi primit un pont potrivit căruia ar fi fost văzută ducând în camera de motel un coş de plastic urât mirositor despre care oamenii legii cred că ar fi conţinut cadavrul copilului.

„Nu ştiu ce se întâmplă. Abia mai respir. De ce? Te-a iubit atât de mult. Nu înţeleg ce s-a întâmplat. De ce ai făcut-o, de ce ai făcut asta?” a declarat bărbatul, sufocat de durere.

Theresa a fost acuzată de falsificarea probelor după ce a fost descoperit cadavrul, dar ar putea urma acuzaţii mult mai grave.

Samuel a fost văzut ultima dată în viaţă de bunica sa paternă, Tonya Olson, care spune că și-a petrecut weekendul cu el pe 8 mai, urmând a fi dat dispărut de Theresa în data de 27 mai.

Femeia a ascuns trupul copilului mai bine de două săptămâni

Potrivit documentelor prezentate joi în instanţă, femeia i-ar fi spus colegului său de cameră pe 10 mai că Samuel a murit, cu două săptămâni înainte ca ea să-l fi raportat dispărut, relatează Daily Mail. Colega de cameră ar fi spus poliției că, la întoarcerea în apartament de la serviciu l-a găsit pe băiat pe pat, învinețit și inconştient. Cele două ar fi mutat apoi cadavrul în cadă unde l-au lăsat timp de două zile.

În data de 13 mai, colegul de cameră a spus că a cumpărat bandă adezivă şi un coş de plastic, l-a înfăşurat pe băiat şi l-a aşezat în coşul de gunoi înainte ca el şi Theresa să îl mute într-o unitate de depozitate din Webster, Texas, conform documentelor prezentate în faţa instanței.

Ar fi chemat apoi luni un prieten cerându-i să o ia dintr-o parcare a unui supermarket din Cleveland şi să meargă 70 de mile spre sud pentru a recupera cadavrul de la depozit. De acolo au mers 160 de mile nord-est până la Best Western din Jasper.

Odată ajunsi acolo, au dus coșul de gunoi în camera 106. Între timp, amicul ei a rămas atât de îngrozit de miros încât a făcut un apel anonim la secţia de poliţie pentru a raporta o posibilă crimă. A doua zi poliţia a făcut câteva raiduri în zona motelului, găsind ulterior coşul de gunoi în camera Theresei. Când l-au deschis au făcut descoperirea îngrozitoare: un corp mic, într-o pungă de plastic neagră și înfășurat în bandă adezivă. La scurt timp aceasta a fost arestată sub suspiciunea de crimă.

„Nu s-a născut pentru a fi mamă”

Între timp, miercuri s-a dovedit că Theresa pierduse custodia asupra celor două tinere fiice ale sale în 2019 sub motivul unui comprotament neadecvat faţă de copii. Dosarele judiciare obținute de Click2Houston au arătat că fetele - acum în vârstă de șase și opt - au fost scoase din grija mamei lor după ce ea nu s-a prezentat în instanţă pentru o audiere în vederea custodiei.

Tatăl copiilor a lipsit de asemenea în timpul audierii, motiv pentru care cele două fete au fost date unui alt membru din familie numit tutore al lor, care a declarat că mama nu avea grijă de copile.

„Nu s-a născut pentru a fi mamă”, a spus tutorele.

Cu puțin timp înainte de descoperirea cadavrului copilului și arestarea Theresei, Tim Miller, fondatorul grupului de voluntari pentru căutare Texas Equusearch, s-ar fi confruntat cu femeia despre aparente inconsecvențe în povestea ei despre dispariția lui Samuel.

„I-am spus:„ Sunt atât de al naibii de dezamăgit de tine. Știi, fiecare cuvânt pe care îl spui este o minciună. Și atunci cred că lucrurile au început să iasă la iveală”, a spus Miller.

Femeia a fost cea care a raportat dispariţia băiatului în data de 27 mai. Când poliţia a început să investigheze lipsa acestuia, ea a susţinut că mama lui Samuel, Sarah Olson, și o persoană îmbrăcată ca ofițer de poliție s-au prezentat în faţa casei și l-au luat pe băiat.

Sarah Olson a spus prin intermediul avocatului ei că nu știe unde se află fiul ei și că, în ciuda faptului că avea custodia primară a acestuia, tatălui său i sa refuzat accesul din ianuarie 2020.

Theresa se află în prezent în custodia poliţiei la penitenciarul Jasper, dar se va întoarce la Houston pentru a se prezenta în isntnaţă pentru acuzaţia de falsificare a dovezilor.

Heather Morris, șefă adjunctă a poliției din Houston, a declarat miercuri în cadrul unei conferințe de presă că sunt posibile mai multe acuzații după finalizarea autopsiei.

„[Sunt] șocat și simt atâtea alte lucruri pe care cuvintele nu le pot explica în acest moment”, a declarat Tonya Olson, bunica paternă a băiatului. „Suntem îndureraţi ca familie. Niciunul dintre noi nu poate accepta ideea. Fiul meu sau oricine din familia noastră nu a avut absolut nimic de-a face cu asta”.

Miller, fondatorul Texas Equusearch, a spus că a fost alături de rudele paterne ale lui Samuel după descoperirea cadavrului și a fost martor la suferinţa prin care au trecut la aflarea veştii.

„A fost devastator și l-am văzut pe tată trecând prin toate durerile”, a spus Miller, referindu-se la Dalton Olson, tatăl băiatului.

Adjunctul șefului poliției, Morris, a declarat că Dalton Olson nu este considerat o persoană implicată în moartea fiului său, dar anchetatorii continuă să vorbească cu el. Niciun motiv nu a fost dezvăluit până acum.

Mama biologică a lui Samuel, Sarah Olson, a lansat o declarație prin intermediul avocatului ei, cerând dreptate pentru fiul ei.

„Nu vreau ca oamenii să uite numele lui Samuel”, a declarat ea. „Sunt frântă, cred că acest cadavru este copilul meu”.

Sarah ar fi primit un ordin de protecție de urgență împotriva Theresei, interzicându-i contactul direct cu victima sau cu orice membru al familiei sale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Mesajul unui tată pentru iubita care i-a ucis fiul de doar 5 ani şi i-a ascuns trupul mai bine de două săptămâni, în SUA: "Abia mai respir. De ce? Te-a iubit atât de mult!"