Antena Meniu Search
x

Primele mărturisiri ale supravieţuitorilor din avionul prăbuşit în Mexic, la cateva minute după decolare

Miracol în Mexic. Un avion cu 103 oameni la bord s-a prăbuşit la 5 minute după decolare, cel mai probabil din cauza condiţiilor meteo. Deşi aeronava s-a făcut bucăţi, uimitor, toată lumea a supravieţuit.

Vezi și

Miracol în Mexic. Un avion cu 103 oameni la bord s-a prăbuşit la 5 minute după decolare, cel mai probabil din cauza condiţiilor meteo. Deşi aeronava s-a făcut bucăţi, uimitor, toată lumea a supravieţuit.

Imaginile filmate imediat după prăbuşire sunt înfiorătoare. Avionul este rupt în bucăţi, iar flăcările au cuprins un câmp întreg.

La bordul cursei Air Mexico se aflau 99 de pasageri, printre care doi copii, şi cei patru membri ai echipajului.

Echipele de intervenţie au dat peste un adevărat miracol la locul prăbuşirii. Toată lumea a supravieţuit.

Pe acelaşi subiect

85 de oameni au fost răniţi, iar 12 sunt în stare gravă, inclusiv pilotul.

Cei mai mulţi dintre pasagerii au ieşit pe propriile picioare din epava avionului şi au ajuns până la autostrada aflată la câţiva metri distanţă.

La bordul avionului s-a produs o explozie puternică. Nu ştiu dacă a fost lovit de fulger sau dacă a fost o problemă mecanică. Abia am decolat că avionul s-a prăbuşit, povesteste unul dintre supravieţuitori.

Principala cauză pare să fie furtuna. Rafalele de vânt şi ploaia au fost mai violente decât se aşteptau piloţii. Chiar în momentul în care a luat altitudine, la capătul pistei, aeronava a început să se mişte ciudat.

SERGIO GONZALEZ, medic:

Avem 10 supravieţuitori în stare foarte gravă. Unul dintre ei va intra în curând în sala de operaţie.

Pilotul a fost rănit cel mai grav dintre toţi cei aflaţi la bord. A suferit deja o operaţie la coloană, dar viaţa lui nu este în pericol.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Primele mărturisiri ale supravieţuitorilor din avionul prăbuşit în Mexic, la cateva minute după decolare