Antena Meniu Search
x

"Mi-ai stricat mireasa!", a urlat îngrozit un mire, după ce viitoare sa soţie a căzut de pe scaunul cu care a fost ridicată de invitaţi, fracturându-şi piciorul. VIDEO

Nicole Spinder, o tânără mireasă americană şi-a rupt piciorul în ziua nunţii, după ce a căzut de pe scaunul cu care o ridicaseră invitaţii, ca să o sărbătorească. Bărbaţii au ridicat-o cu scaunul deasura capetelor, moment în care fata s-a dezechilibrat şi a căzut, rupându-şi piciorul.

De Cristian Ionescu la 02.11.2020, 15:41
- Tik Tok / nicolespinder1
  • Mireasa şi-a rupt piciorul, după ce a căzut de pe scaun
  • Mirele a început să certe invitaţii

Tânăra a povestit pentru Daily Mail cum şi-a rupt piciorul în timpul nunţii de vis.

Ziua cea mare a lui Nicole Spinder a început așa cum și-ar fi imaginat întotdeauna, dar în curând a fost centrul atenției din toate motivele greșite, după ce a ajuns la Urgenţe.

Ea a povestit cum a căzut pe ringul de dans, după ce a fost ridicată cu scaunul de către oaspeți.

În loc să se țină pe scaun în timp ce invitaţii o purtau pe sus, Nicole este văzută cu brațele în aer, în timp ce dansează.

@nicolespinder1

Was your wedding this eventful? ##fyp ##weddingfail

♬ Woah - KRYPTO9095

Dintr-o dată, mireasa se prăbușește la pământ, în fața celor 100 de invitaţi şi este dusă la un spital din apropiere. Mirele a reacţionat, ţipând la invitaţi că i-au rănit mireasa.

Tânăra a postat imginile pe internet şi a provocat pe toată lumea să spună poveştile inedite de la nunţile lor, iar răspunsurile au fost pe măsură.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » "Mi-ai stricat mireasa!", a urlat îngrozit un mire, după ce viitoare sa soţie a căzut de pe scaunul cu care a fost ridicată de invitaţi, fracturându-şi piciorul. VIDEO

Breaking News

Măriri de salarii pentru bugetari de la 1 ianuarie. Ce creșteri le pregătesc guvernanții

Măriri de salarii pentru bugetari de la 1 ianuarie. Ce creșteri le pregătesc guvernanții