Antena Meniu Search
x

La aproape 10 ani de la moarte, numele Michael Jackson continuă să se vândă

Unele superstaruri rămân adevărate mine de aur şi după moarte. Numai în ultimul an, familia lui Michael Jackson a câştigat 400 de milioane de dolari de pe urma artistului decedat în 2009.

Vezi și

Unele superstaruri rămân adevărate mine de aur şi după moarte. Numai în ultimul an, familia lui Michael Jackson a câştigat 400 de milioane de dolari de pe urma artistului decedat în 2009. Elvis Presley, Bob Marley şi Marilyn Monroe figurează şi ei într-un clasament întocmit de Forbes. Cel al vedetor cu încasări uriaşe deşi nu mai sunt în viaţă. 

La aproape 10 ani de la moarte, numele Michael Jackson continuă să se vândă. 400 de milioane de dolari a strâns familia artistului numai în ultimul an din vânzarea de bunuri care i-au aparţinut artistului dar şi acţiuni ale casei lui de producţie. 

Cu încasări de 10 ori mai mici, regele Rock and Roll ocupă a doua poziţie a clasamentului realizat de Forbes. La 41 de ani de la moartea lui Elvis Presley, fanii încă îi cumpără albumele, iar proprietatea sa din oraşul Graceland este vizitată de milioane de turişti.

La diferenţă de cinci milioane de dolari, Elvis este urmat de fostul jucător de golf Arnold Palmer. Iar pe locul patru se află creatorul de benzi desenate Charles Schulz, cunoscut pentru personajul Snoopy, cu câştiguri de 34 de milioane de dolari, într-un singur an. 

La 27 de ani de la moarte, Bob Marley rămâne un brand. 23 de milioane de dolari s-au strâns din vânzarea produselor ce îi poartă chipul în perioada octombrie 2017- octombrie 2018. Hugh Hefner şi Marilyn Monroe se află şi ei în top.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » La aproape 10 ani de la moarte, numele Michael Jackson continuă să se vândă