Antena Meniu Search
x

Michelle Obama, ajutorul lui Moș Crăciun

Michelle Obama a avut o misiune extrem de importantă ieri. La fel de importantă ca cea a lui Moş Crăciun. Soţia preşedintelui american a pregătit, alături de mai mulţi copii şi militari, cadouri care vor ajunge în ajunul Crăciunului la micutii săraci.

Vezi și

 Michelle Obama a avut o misiune extrem de importantă ieri.La fel de importantă ca cea a lui Moş Crăciun. Soţia preşedintelui american a pregătit, alături de mai mulţi copii şi militari, cadouri care vor ajunge în ajunul Crăciunului la micutii săraci.

Cu două săptămâni înainte de Crăciun prima doamnă a americii i-a dat o mână de ajutor lui Moş Crăciun. Cu ajutorul reprezentanţilor marinei americane, Michelle Obama s-a asigurat că şi copiii ai căror părinţi nu-şi permit să cumpere cadouri vor avea motive de bucurie Crăciunul acesta.

Militarii americani adună cadouri pentru copiii defavorizaţi de aproape şapte decenii. Campania Toys for Tots a fost începută în 1947 de un maior din marină.

"You all make us proud every single day. and from everyone at the white house and everyone in my family we wish you all a very happy holiday season and happy and very healthy New Year's." Voi, toţi, ne faceţi mândri în fiecare zi. Şi, toată lumea de la Casa Albă, dar şi toţi cei din familia mea vă dorim sărbători fericite şi un An Nou fericit şi foarte sănătos!

Cadourile vor ajunge la copiii săraci în noaptea de ajun.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Michelle Obama, ajutorul lui Moș Crăciun