Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Microbuz cu 5 români, implicat într-un accident în Italia. Şoferul a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens

Un microbuz cu pasageri români  a fost implicat duminică într-un grav accident de circulaţie, pe o stradă din localitatea italiană Catanzaro, provincia cu acelaşi nume din regiunea Calabria.

de Ovidiu Cojocaru

la 01.08.2022 , 16:21

În accident a fost implicat un microbuz cu nouă locuri, marca Opel Vivaro la bordul căruia se aflau cinci români, scrie Gazetta del Sud.

Cinci persoane au ajuns la spital

Totul s-ar fi petrecut în jurul orei locale 19:30, când şoferul microbuzului a pierdut controlul volanuli şi a intrat pe contrasens, unde mai apoi vehiculul s-a răsturnat. 

Articolul continuă după reclamă

La locul accidentului au intervenit de urgenţă două ambulanţe care au preluat victimele şi le-au transportat la spital. Potrivit medicilor, din fericire, niciunul dintre români nu a fost rănit atât de grav încât viaţa să îi fie pusă în pericol. 

La locul impactului au intervenit și agenții de la Poliția Stradală pentru investigațiile de rigoare, dar și diferite echipaje de pompieri pentru a scoate microbuzul de pe șosea.

Ovidiu Cojocaru Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri externe » Microbuz cu 5 români, implicat într-un accident în Italia. Şoferul a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens