Antena Meniu Search
x

Mihăiță a fost ucis fără milă și abandonat la marginea unui drum, în Italia. Familia caută criminalul: "Cine știe ceva, să vorbească!"

"Cine știe ceva, să vorbească", este apelul făcut de Filippo Polisena, avocatul familiei lui Mihăiță Radu, tânărul de 32 de ani ucis cu 12 lovituri de cuțit și abandonat la marginea unui drum din localitatea Porto Sant’Elpidio din regiunea Marche, Italia.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 19.07.2020, 17:58

Mihiță a fost ucis fără milă și abandonat la marginea unui drum, în Italia. După 6 luni de la asasinat, nu există niciun suspect - corriereadriatico.it
  • Mihăiță Radu, 32 de ani, a fost înjunghiat de 12 de ori în spate.
  • După 6 luni de la asasinat, nu există niciun suspect. Familia face un apel pentru prinderea criminalului.

Cadavrul românului a fost găsit în 17 februarie și, la acest moment, după aproape șase luni de la crima oribilă, anchetatorii nu au niciun suspect și nu dețin nicio informație care să ducă la identificarea asasinului.

"Intenția criminală este clară, iar brutalitatea indică personalitatea unui individ înfricoșător. Cu cât săpați mai mult, cu atât este mai profund misterul morții. Au trecut șase luni, Coronavirusul a încetinit procesul din Justiție, și așa lent", spune avocatul familiei lui Mihăiță.

Ancheta preliminară poate fi prelungită până la un an, apoi extinsă până la doi, însă cu cât trece timpul, cu atât mai greu le va fi autorităților să-l prindă pe criminal.

"Au trecut șase luni și nu există un minim rezultat, nu există niciun suspect. Trecerea timpului într-un astfel de caz nu poate decât rău, pentru că pot fi pierdute probe", a declarat Filippo Polisena, potrivit corriereadriatico.it.

Avocatul a făcut un apel public către cei care pot ajuta la prinderea criminalui: "Oricine știe ceva sau a văzut ceva, să meargă la poliție. Să nu-i fie teamă și să vorbească". 

Mihăiță Radu avea un fiu de 6 ani

Mihăiță Radu avea 32 de ani, lucra în Italia la o fabrică de ambalaje din Castellano și era voluntar la asociația "Croce Verde".

În 17 februarie 2020, cadavrul său a fost găsit de un trecător, pe un câmp de lângă Porto Sant’Elpidio, în Macerata.

Tânărul fusese înjunghiat de 12 ori în spate și aproape toate loviturile au fost mortale.

Tânărul era despărțit de soție și avea un fiu în vârstă de 6 ani.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Mihăiță a fost ucis fără milă și abandonat la marginea unui drum, în Italia. Familia caută criminalul: "Cine știe ceva, să vorbească!"