Antena Meniu Search
x

Galerie foto Mii de albine au fost îndepărtate din tavanul unei case, în Australia. Proprietarul a vrut să se asigure că sunt relocate în siguranţă

Un stup de albine a fost scos din tavanul unei case, după ce insectele îşi găsiseră culcuş acolo de ceva timp. Proprietarul nu părea prea deranjat de prezenţa acestora.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 07.04.2021, 11:13

  • Mii de albine au fost îndepărtate din tavanul unei case, în Australia
  • Proprietarul a vrut doar să le protejeze

Apicultorul profesionist care a îndepărtat roiul a spus că proprietarul locuinţei din nordul oraşului Brisbane nu a fost deranjat de prezenţa albinelor - a vrut doar să se asigure că au o casă bună și nu sunt rănite. 

Paul Wood, care deține Brisbane Backyard Bees, a declarat pentru Daily Mail Australia că mii de albine au fost îndepărtate cu grijă în weekendul de Paște, fără a fi rănite. ''Nu m-au înțepat și nu am purtat prea multe echipamente de protecție. Acesta a fost un stup foarte calm'', a spus el.

El insistă asupra faptului că albinele sunt ''mici făpturi drăguțe'' și că oamenii nu ar trebui să se sperie sau să reacționeze excesiv atunci când le găsesc bâzâind în jurul proprietății lor. 

Situaţii în care îndepărtarea albinelor nu a fost la fel de rapidă

Numărul apelurilor a crescut dramatic în ultima perioadă, pe măsură din ce în ce mai multe persoane se apucă de apicultură ca hobby. ''În mod normal, ar intra într-un copac gol, acum intră în case, pentru că sunt următorul lucru cel mai bun''.

Cu câteva zile în urmă, compania apicolă postase pe Facebook şi fotografii ale unui alt roi amenințător care a fost îndepărtat de la o adresă din nordul Brisbane. ''Unele dintre apelurile la care am răspuns în ultimele luni au durat șase ore sau mai mult.''

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Mii de albine au fost îndepărtate din tavanul unei case, în Australia. Proprietarul a vrut să se asigure că sunt relocate în siguranţă