Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Milionarul britanic Mike Lynch, dat dispărut după naufragiul iahtului din Italia. Soţia lui, salvată de Paza de Coastă

Tragedie în Italia! Un iaht cu 22 de turişti la bord s-a scufundat în Sicilia, în apropiere de Palermo. Pasagerii dormeau când a izbucnit furtuna violentă. Ambarcaţiunea de lux a luat apă şi s-a dus rapid pe fundul mării. 15 oameni, printre care şi un copil de un an, au fost salvaţi de pescarii aflaţi în larg. Ceilalţi turişti sunt căutaţi de Paza de Coastă. Milionarul britanic Mike Lynch se află, de asemenea, printre persoanele date dispărute, scrie BBC.

de Redactia Observator

la 19.08.2024 , 17:49

Milionarul Mike Lynch, dat dispărut după naufragiul din Italia
Milionarul Mike Lynch, dat dispărut după naufragiul din Italia - Profimedia

O amplă operațiune de căutare a fost declanșate de autoritățile italiene în apropierea coastelor Siciliei. Bărci și scafandri caută șase persoane dispărute după scufundarea ambarcațiunii. Iahtul s-a scufundat în jurul orei locale 4.30. Iahtul se afla în apropiere de Porticello atunci când paza de coastă italiană a anunțat că s-a scufundat. Este un iaht construit în 2008, de 56 de metri, numit Bayesian, sub pavilion britanic.

Iaht scufundat în Sicilia, Italia

Camper & Nicholsons, compania care deține Bayesian, a confirmat pentru BBC că iahtul s-a scufundat în jurul orei 4:30, ora locală, într-o perioadă cu "vreme severă". Firma a mai spus că la bord erau 12 oaspeți și 10 membri ai echipajului. 15 persoane au fost au fost salvate, una a murit și alte șase sunt dispărute.

Articolul continuă după reclamă

"Garda de Coastă italiană conduce operațiunile de căutare și salvare și a recuperat în siguranță 15 persoane. Eforturile de a localiza cele șapte persoane dispărute continuă. Prioritatea noastră este să asistăm la căutarea în curs și să oferim tot sprijinul necesar pasagerilor și echipajului", a transmis Camper & Nicholsons, potrivit BBC.

Pe acelaşi subiect

Milionar dat dispărut după naufragiu

Milionarul britanic Mike Lynch se află printre persoanele dispărute în urma naufragiului. Antreprenorul din domeniul tech se afla la bordul ambaracţiunii alături de soţia sa, Angela Bacares, care a fost salvată până la ora transmiterii acestei ştiri.

Autoritățile britanice sunt în contact cu cele italiene pentru a oferi asistență și informații celor implicați și rudelor lor.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se par prea stricte regulile impuse pentru uniforma elevilor?
Observator » Ştiri externe » Milionarul britanic Mike Lynch, dat dispărut după naufragiul iahtului din Italia. Soţia lui, salvată de Paza de Coastă