Antena Meniu Search
x

Militari care au bătut şi violat o româncă vor fi judecaţi în Peninsulă

Cei doi militari care au bătut şi violat o româncă până au lăsat-o inconştientă au fost arestaţi şi vor fi judecaţi în Peninsulă.

Vezi și

 Cei doi militari care au bătut şi violat o româncă până au lăsat-o inconştientă au fost arestaţi şi vor fi judecaţi în Peninsulă. Avocaţii tinerei cer ca vinovaţii să suporte şi cheltuielile medicale.

Victima sălbăticiei a doi americani, românca a trecut razant pe lângă moarte. Medicii se chinuie de o săptămână să o stabilizeze. Dar nu sunt optimişti. Cel mai rău este bebeluşul de 6 luni din pântecul ei. Cei doi agresori, soldaţi americani detaşaţi în Vicenza, au fost reţinuţi şi vor fi judecaţi în Peninsulă.

Îngrozit de ce-l aşteaptă, unul dintre agresorii româncei a încercat să îşi ia viaţa. A mai fost acuzat şi toamna trecută de tentativă de viol, tot în Vicenza. Printr-o întorsătură a destinului, este în arest în acelaşi spital unde se află şi victima lui.

Deocamdată, procuratura nu a formulat acuzaţiile formale pe numele celor doi soldaţi. Maşina în care a avut loc violul a fost pusă sub sechestru iar dovezile sunt copleşitoare. Anchetatorii au găsit probe care nu lasă loc niciunui dubiu. Fire de păr aparţinând româncei, pete de sânge dar şi bucăţi din hainele ei. Avocatele romancei cer ca cei doi americani sa suporte cheltuielile tratamentului ei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Militari care au bătut şi violat o româncă vor fi judecaţi în Peninsulă