Antena Meniu Search
x

Ani grei de închisoare pentru o femeie care și-a ucis iubitul în pat: "Nu mă puteam opri"

Claire McMahon, o femeie de 37 de ani din apropiere de Manchester, Marea Britanie, și-a ucis iubitul într-un atac ce a îngrozit întreaga țară. Judecătorii au trimis-o la închisoare pentru crimă, fără posibilitatea de eliberare în următorii 18 ani.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 03.12.2019, 16:51

Femeie condamnată pe viață
Claire McMahon a fost condamnată pe viață, fără posibilitate de eliberare în următorii 18 ani - manchestereveningnews.co.uk/

Claire McMahon, o femeie de 37 de ani din apropiere de Manchester, Marea Britanie, și-a ucis iubitul într-un atac ce a îngrozit întreaga țară. Judecătorii au trimis-o la închisoare pe viață pentru crimă, fără posibilitatea de eliberare în următorii 18 ani.

Femeia și-a atacat concubinul, un bărbat de 35 de ani, atunci când acesta stătea în pat, pe punctul de a adormi. Nu mai puțin de 35 de lovituri i-a aplicat în zona gâtului, secționându-i traheea. Atacul a fost atât de feroce, încât unul dintre cuțite s-a rupt.

Cu o tăietură de 12 cm în spate, care i-a rupt o arteră, și o alta la fel de severă la gât, John Robinson a murit pe loc, după câteva clipe în care a încercat să se salveze.

La scurt timp după crimă, femeia și-a sunat șeful, cel care o dusese acasă cu mașina anterior atacului. "Nu mă puteam opri. L-am înjunghiat peste tot", i-a spus Claire.

Nu a avut nicio șansă

Bărbatul a îndemnat-o să se calmeze și s-a deplasat imediat la fața locului. În locuința celor doi era o scenă de coșmar. Bărbatul zăcea într-o baltă de sângă, cu un cuțit imens lângă el.

In cele din urmă, femeia a fost convinsă să sune la urgențe. "L-am înjunghiat, am nevoie de poliție, am nevoie de tot, m-a atacat și el", le-a spus ucigașa operatorilor.

Claire McMahon era cunoscută pentru cruzimea ei. Cu toate că i-a făcut viața un calvar victimei, în ultimii 5 ani, bărbatul a stat lângă ea. Ba chiar a găsit puterea să glumească, comparând-o cu celebrul caracter jucat de actorul Jack Nicholson în filmul de groază The Shining.

Crima a avut loc pe 23 mai, iar în urma unui proces care a durat două săptămâni criminala și-a aflat pedeapsa astăzi - minim 18 ani de închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Ani grei de închisoare pentru o femeie care și-a ucis iubitul în pat: "Nu mă puteam opri"