Antena Meniu Search
x

Video Ministrul britanic al Sănătăţii, vaccinat anti-Covid, a aflat că este infectat cu SARS-CoV-2. ”Din fericire, simptomele sunt uşoare”

Ministrul britanic al Sănătăţii a anunţat că este infectat cu SARS-CoV-2 şi că simptomele pe care le prezintă sunt uşoare. Într-un mesaj publicat pe Twitter, Sajid Javid a scris că a aflat că are coronavirus și că, ”din fericire, am ambele doze de vaccin şi simptomele sunt uşoare”.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 17.07.2021, 18:15

Sajid Javid își aranjează o mască de protecție pe față
Ministrul britanic al Sănătăţii, vaccinat anti-Covid, a aflat că este infectat cu SARS-CoV-2 - DPA Images / Aaron Chown via hepta

Ministrul se află în izolare, acasă, cu familia lui, după ce a efectuat un test rapid. Vineri seară, el s-a simţit „puţin ameţit”.  El a fost numit ministru al Sănătăţii luna trecută, după ce Matt Hancock a fost nevoit să demisioneze în urma unui scandal ce a implicat-o pe consiliera lui Gina Coladangelo, cu care are o relaţie.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Un purtător de cuvânt din cadrul ministerului a subliniat că Guvernul britanic trebuie să renunţe la planurile de a elimina restricţiile în Anglia începând de luni.

Munira Wilson a transmis: „Îmi doresc cu adevărat ca Sajid Javid, echipa şi familia lui să fie bine şi toţi cei cu care a fost în contact în ultimele zile. Asta arată că nimeni nu e în siguranţă în faţa virusului letal. Guvernul trebuie să regândească planurile nechibzuite pentru luni. Prin relaxarea tuturor restricţiilor cu numărul de cazuri crescând, ei experimentează cu vieţile oamenilor”, scrie news.ro.

Pe acelaşi subiect

Peste 50.000 de infectări cu Covid-19 în 24 de ore, în Anglia

Vineri, pentru prima oară după 15 ianuarie, Marea Britanie a raportat peste 50.000 de cazuri de infectare cu coronavirus depistate în 24 de ore.

Medicul Chris Whitty a spus că numărul persoanelor internate cu Covid-19 se dublează la fiecare trei săptămâni.

Marea Britanie "nu este în afara pericolului" şi oamenii ar trebui să acţioneze cu prudenţă, deoarece de luni vor fi relaxate restricţiile. Până în prezent cel mai mare număr de infectări în Marea Britanie s-a înregistrat la 8 ianuarie: 68,053.

Datele Biroului de Statistică Naţională sugerează că infecţiile Covid au crescut din nou în mare parte din Marea Britanie. Ultimele cifre sugerează că în Anglia una din 95 de persoane are virusul - faţă de una din 160 în săptămâna precedentă.

Se estimează că puţin peste 650.000 de persoane, sau 1% din populaţia din Marea Britanie, a fost testată pozitiv pentru coronavirus în săptămâna până la 10 iulie - în creştere faţă de 400.000 de persoane săptămâna anterioară.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Ministrul britanic al Sănătăţii, vaccinat anti-Covid, a aflat că este infectat cu SARS-CoV-2. ”Din fericire, simptomele sunt uşoare”