Antena Meniu Search
x

Video Ministrul croat al Apărării a fost grav rănit într-un accident. Şoferul ceilalte maşini implicate, ucis pe loc

Ministrul croat al apărării, Mario Banozic, a fost grav rănit, sâmbătă, într-un accident rutier în care o persoană a fost ucisă, a anunţat ministerul, potrivit AFP, citat de news.ro.

de Redactia Observator

la 11.11.2023, 17:49

Ministrul croat al Apărării a fost grav rănit într-un accident. Şoferul ceilalte maşini implicate, ucis pe loc
- Captura YouTube

"Un accident rutier a avut loc între ministrul apărării, aflat în vehiculul său privat, şi şoferul unei furgonete. Şoferul furgonetei a fost ucis în accident", a precizat ministerul într-un comunicat.

Potrivit aceleiaşi surse, accidentul a avut loc la periferia oraşului Vinkovci, la 276 de kilometri est de capitala Zagreb.

Mario Banozic a suferit răni grave la cap şi a fost transferat la spitalul din Osijek, a declarat purtătorul de cuvânt al guvernului, Marko Milic, adăugând că viaţa sa nu este în pericol. Născut în 1979, Mario Banozic este ministru al apărării din 2020.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri externe » Ministrul croat al Apărării a fost grav rănit într-un accident. Şoferul ceilalte maşini implicate, ucis pe loc