Antena Meniu Search
x

Video Ministrului Sănătăţii din Austria, mesaj în limba română pentru conaţionalii stabiliţi acolo

Mesaj în limba română al ministrului Sănătăţii din Austria. Acesta a făcut apel la comunitatea de români stabilită în această ţară să se vaccineze.

de Redactia Observator

la 07.08.2021, 10:18

Vezi și

În Austria, peste 53 la sută din populaţie a fost vaccinată integral anti-Covid, dar guvernul consideră că procentul nu este suficient. Aşa că ministrul sănătăţii i-a rugat, personal, pe oameni să se vaccineze. Mesajul său a fost rostit şi în limbile principalelor comunităţi străine din ţară. 120 de mii de români locuiesc în Austria.  

Wolfgang Muckstein: "Rugămintea mea: faceţi-vă acum programarea pentru vaccinarea împotriva coronavirusului. Fiecare vaccin contează!"

Apel la români pentru vaccinare

Ministrul sănătății din Austria, Wolfgang Mückstein, a făcut un apel către comunitatea română din Austria să se vaccineze. Fiecare vaccin contează, spune oficialul de la Viena într-un mesaj transmis în limba română. În Austria trăiesc peste 120 de mii de români, fiind a doua cea mai mare minoritate din această țară, după germani.

Ministrul austriac are mesaje similare pe YouTube rostite și în sârbo-croată, turcă și germană. Până la data de 6 august 2021, în Austria au fost efectuate 9.883.444 de vaccinări. Cel puțin 59,69 % din populația totală este parțial imunizată și 53,26 % complet imunizată", spune ministrul austriac al sănătății într-un mesaj postat pe Facebook

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Ministrului Sănătăţii din Austria, mesaj în limba română pentru conaţionalii stabiliţi acolo