Antena Meniu Search
x

Mire bătut măr cu o seară înaintea nunţii: "Nunta noastră a fost ruinată, iar el e liber pentru că are remuşcări"

Incident teribil pentru un tânăr, fost poliţist, cu o seară înaintea nunţii sale. Tânărul s-a ales cu faţa distrusă complet, după ce a fost atacat la un restaurant local.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 26.05.2019, 16:13

Incident teribil pentru un tânăr, fost poliţist, cu o seară înaintea nunţii sale. Tânărul s-a ales cu faţa distrusă complet, după ce a fost atacat la un restaurant local.

Scott Richards a avut nevoie de 14 cusături la nas, după ce a fost atacat în interiorul localului său, cu doar 24 de ore înainte de a-şi uni destinul alături de logodnica sa.

Tânărul de 31 de ani a declarat că nu va uita niciodată cuvintele pe care le-a spus partenera lui, Adele, după ce i-a văzut rănile, pentru prima dată, în faţa altarului. Era terifiat de modul cum va reacţiona când îi va vedea faţa distrusă.

“Plângea” a spus el. “Dar mi-a spus că se bucură enorm că sunt alături de ea şi că se căsătoreşte cu mine pentru cine sunt eu ca persoană. Nu pentru aspectul meu. Am rămas fără cuvinte” a povestit Scott.

Cei doi s-au îmbrăţişat atunci în faţa oaspeţilor şi a fiului lor Oscar, de doi ani, transmiţând o emoţie puternică celor din jur. Deşi nunta a fost un succes, Scott admite că nu va uita niciodată experienţa de dinainte.

“Trebuia să fie cea mai frumoasă zi din viaţa noastră, dar când privesc în trecut, îmi amintesc mereu de incidentul cu o seară înainte” a spus tânărul.

Mire bătut cu o seară înainte de nuntă

Fostul poliţist ieşise în oraş alături de câţiva prieteni la pub-ul Singleton Barn din Ashford, Kent, când un agent de securitate pe nume Tyler Plumridge, de 28 de ani, a intrat înăuntru beat.

Băuse mai multe sticle de vin până să ajungă la local, unde a mai cerut altă sticlă şi a cerut să se alăture acestora. Pentru a ţine situaţie sub control, Scott şi ceilalţi prieteni ai săi au acceptat.

Când fratele lui Mark, 34 de ani, a plecat la bar, Plumridge i-a luat telefonul și portofelul și a încercat să plece. Scott l-a oprit, cerându-i să-și golească buzunarele. În schimb, Plumridge şi-a dat pantalonii jos şi a început să danseze în jurul barului, apoi a apucat un pahar de sticlă şi i-a zdrobit faţa lui mirelui.

“Tot ce vedeam era sânge. Atunci m-am prăbuşit la podea. În timp ce prietenii mei încercau să şteargă sângele, mi-au spus că nu este prea rău, dar m-am uita tla fratele meu şi mi-amd at seama că era foarte grav. A început să plângă şi mi-a spus că nasul meue ra despicat şi aveam sticlă inclusiv în ochi. Plângeam şi eu, gândindu-mă că nu mă voi mai căsători, că am distru totul” a povestit Scott.

Câteva cioburi de sticlă au ajuns în ochi, riscând să rămână complet orb. Chirurgii au scos de asemenea mai multe bucăţi de sticlă din fruntea lui.

"Adele și cu mine am salvat timp de doi ani bani și am crezut că am ruinat totul într-o clipă. Am fost ofiţer de poliţie la Londra timp de 8 ani şi nu am fost agresat niciodată, iar treaba asta s-a întâmplat în localitatea mea” a declarat tânărul. 

Scott, care a devenit tâmplar după ce a părăsit cariera de poliţist, a fost dus de urgență la spital, unde chirurgii au lucrat ore întregi pentru a scoate sticla şi pentru a-i putea salva vederea.

“Mă gândeam că totul s-a terminat. Mi-am pierdut ochii, mi-am ruinat nunta. Cariera mea a dispărut” a mai spus tânărul.

Adele a aflat vestea la telefon. Scott a întrebat-o dacă îşi doreşte să anuleze nunta, însă ea,d eşi devastată de cele auzite, a spus că vrea să continue. Aproape plin de analgezice, Scott a ieșit din spital la ora 6 dimineața nunții sale.

"Sentinţa lui pentru mine a fost o glumă"

Două săptămâni mai târziu, Scott, alături de proaspăta lu isoţie au plecat în Republica Dominicană în luna de miere.

“Când l-am văzut prima oară, când mergeam spre altar, am simţit un gol în stomac. Nu suportam să văd că este atât de rănit. El s-a forţat să pară curajos în ziua nunţii sale, dar era clar că nu era el însuşi. Cu siguranţă nu este aceeaşi persoană fără griji, de dinainte de atac. E mult mai prudent şi mai îngrijorat. Se simte inconfortabil când suntem în locuri aglomerate” a declarat Adele.

Potrivit Mirror, atacatorul său a primit o sentinţă de 12 luni cu suspendare, după ce a pledat vinovat şi a spus că are remuşcări pentru ce a făcut. De asemenea, a primit şi 200 de ore de muncă neremunerată în folosul comunităţii, obligaţia de a merge la dezalcolizare şi o compensaţie de 1.000 de lire sterline pentru Scott.

“Sentinţa lui pentru mine a fost o glumă. Nu am vrut să fiu în sala de judecată. Judecătorul i-a spus că îi acordă o a doua şansă. Dar eu şi Adele nu primim o a doua şansă să ne facem nunta sau luna de miere în condiţii normale. Încă mai am coşmaruri şi mă trezesc noaptea transpirat, după ce retrăiesc acele momente. Nunta noastră, ziua noastră de fericire a fost ruinată, iar el e liber pentru că are remuşcări. Trebuie să trăiesc toată viaţa cu o cicatrice pe faţă, dar el primeşte o a doua şansă?” a mai spus Scott. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mergeţi cu plăcere la job?

Observator » Stiri externe » Mire bătut măr cu o seară înaintea nunţii: "Nunta noastră a fost ruinată, iar el e liber pentru că are remuşcări"