Antena Meniu Search
x

Video Misiune de salvare maraton. Un copil de 10 ani a supravieţuit miraculos după ce a stat patru zile într-un puţ, în India

Un copil de 10 ani din India a fost la un pas de moarte, după ce a căzut într-o fântână adâncă de 24 de metri, în timp ce se juca în curtea casei. El a fost salvat după o intervenţie maraton a salvatorilor, care a durat patru zile.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 15.06.2022, 11:31

Vezi și

Salvatorii indieni au salvat un băiat surdo-mut, Rahul Sahu, în vârstă de zece ani, blocat într-un puţ tiimp de patru zile, în centrul Indiei, anună autorităţile locale, relatează AFP, potrivit news.ro

Rahul Sahu a căzut vineri într-un puţ foarte strâmt, adânc de 24 de metri, în timp ce se juca în curtea din spatele casei, în statul Chhattisgarh.

Rahul Sahu ”este în viaţă, dar slăbit” şi a fost ”transportat de urgenţă la un spital”, într-un district vecin, a anunţat şeful administraţiei locale, Jeetendra Shukla.

”Un şarpe a fost descoperit în puţ, dar băiatul a dat dovadă de un curaj exemplar şi a rămas calm în timpul operaţiunii”, a precizat el.

Pe acelaşi subiect

Misiune de salvare contracronometru

Utilaje de terasament şi macarale au fost folosite de oameni din armată pentru a putea săpa un tunel în apropierea puţului. Vremea rea, dar şi şerpii şi scorpionii au complicat operaţiunile de forare şi au întârziat procesul de salvare, potrivit autorităţilor locale.

În cursul operaţiunii, o cameră de filmat a fost folosită pentru supravegherea băiatului, declară marţi AFP, la faţa locului, şeful Poliţiei districtului Janjgir, Vijay Agrawal.

În 2019, în statul Punjab, în nordul Indiei, un copil în vârstă de doi ani a murit într-un puţ, după patru zile de încercări de a-l salva, fără succes. În acelaşi an, un copil în vârstă de un an şi jumătate a fost salvat în statul vecin, Haryan, după ce a rămas blocat într-un puţ timp de două zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Misiune de salvare maraton. Un copil de 10 ani a supravieţuit miraculos după ce a stat patru zile într-un puţ, în India