Antena Meniu Search
x

O femeie din Vâlcea s-a înecat într-o fântână adâncă de 11 m. A fost adusă la suprafaţă de pompieri după 40 de minute

O femeie în vârstă de 47 de ani din judeţul Vâlcea s-a înecat într-o fântână adâncă de 11 metri. Pompierii chemaţi la faţa locului au scos-o la suprafaţă după aproximativ 40 de minute. A fost resuscitată, însă totul a fost în zadar, iar medicii au fost nevoiţi să declare decesul. 

de Cristina Dimulescu

la 06.06.2022, 16:11

O femeie din Vâlcea a căzut într-o fântână.
O femeie din Vâlcea a căzut într-o fântână. - ISU Vâlcea

Nefericitul eveniment a avut loc luni dimineaţă, în localitatea Galicea, sat Bratia din Vale, judeţul Vâlcea. 

În urma unui apel la 112, la faţa locului au ajuns pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență General Magheru al județului Vâlcea.

Intervenţia pompierilor a fost una dificilă

Intervenţia a fost una dificilă, întrucât fântâna avea o adâncime de aproximativ 11 m si 1 m în diametru. Pentru salvarea femeii, pompierii au acționat cu ajutorul unei scări de fereastră și a mai multor cordițe. 

Pe acelaşi subiect

După aproximativ 40 de minute de la sosirea echipajelor la locul intervenției, femeia a fost adusă la suprafață în stare de inconștiență, motiv pentru care s-a trecut la efectuarea manevrelor de resuscitare.

Din păcate, după efectuarea protocolului de resuscitare, medicii de pe ambulanţă au declarat decesul. Deocamdată nu se ştie cum a căzut femeia în fântână. 

Poliţiştii efectueaza cercetari pentru stabilirea imprejurărilor în care a avut loc tragedia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » O femeie din Vâlcea s-a înecat într-o fântână adâncă de 11 m. A fost adusă la suprafaţă de pompieri după 40 de minute