Antena Meniu Search
x

Video Mister Big pierde contracte, după acuzaţiile de agresiune sexuală. Sarah Jessica Parker şi-a declarat susţinerea faţă de victime

Sunt zile negre pentru Mister Big. Acuzat de agresiune sexuală de două femei şi de violenţă fizică de o fostă iubită, actorul pierde contracte unul după altul. 

de Redactia Observator

la 22.12.2021, 14:22

Vezi și

Chris Noth a fost concediat din serialul The Equalizer, în care juca alături de Queen Latifah. Mai mult, şi colegele de platou din serialul Totul despre sex au făcut front comun împotriva lui. Într-o postare pe Twitter, mai multe vedete, printre care şi Sarah Jessica Parker, şi-au declarat susţinerea faţă de victime. Actorul, în vârstă de 67 de ani, respinge acuzaţiile. Însă scandalul parte că îi afectează şi căsnicia. Soţia lui a fost fotografiată pentru prima oară fără verighetă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Declaraţii controversate de la BNR: "Nu vă mai așteptați să vă crească nivelul de trai". Credeţi că noi, statul sau împreună ar trebui să găsim soluţii pentru un trai mai bun?

Observator » Stiri externe » Mister Big pierde contracte, după acuzaţiile de agresiune sexuală. Sarah Jessica Parker şi-a declarat susţinerea faţă de victime