Antena Meniu Search
x

Moarte cumplită pentru un tânăr român din Bistrița, într-un accident cu 4 morți, în Ucraina (video)

Moarte cumplită pentru un tânăr român din Bistrița, într-un accident cu 4 morți, în Ucraina. Mașina în care se aflau cei 4 s-a făcut praf într-un TIR condus de un moldovean.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 07.09.2020, 15:20

  • Românul mort în Ucraina avea 33 de ani.
  • Mașina în care era s-a făcut praf într-un TIR condus de un moldovean.

Un cumplit accident de circulație a avut loc în noaptea de 5 septembrie, în Ucraina, în regiunea Ivano-Frankivsk, lângă orașul Kolomija. Un autoturism Zsiguli, VAZ 2012, a intrat direct în semiremorca unui camion MAN, iar cei patru ocupanți ai mașinii au murit pe loc. E vorba despre trei cetățeni ucraineni și un român.

Luni, autoritățile ucrainene au anunțat că românul are 33 de ani și e din Bistrița Năsăud.

Mașina în care el călătorea a intrat cu viteză direct în TIR, care era staționat și cu avariile aprinse. Șoferul camionului, un moldovean din Chișinău, se oprise pentru a ajuta un coleg camionagiu care avea probleme cu mașina lui.

Șoferul vinovat de accident avea 30 de ani, iar celelalte două victime 18 și 26 de ani. 

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Autoritățile au mai anunțat că la mică distanță de locul accidentului, cu puțin înainte de producerea acestuia, a fost raportat un jaf, și e posibil ca făptuitorii să fi fost chiar tinerii morți în accident, scrie mukachevo.net.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Moarte cumplită pentru un tânăr român din Bistrița, într-un accident cu 4 morți, în Ucraina (video)