Antena Meniu Search
x

Moartea actriţei Emmanuelle Debever, găsită în Sena la două săptămâni după ce a lăsat un bilet bizar. În tinereţe, ar fi fost agresată sexual de Gerard Depardieu

Procurorii din Paris investighează aparenta sinucidere a unei actrițe care a afirmat că a fost agresată sexual în urmă cu zeci de ani de Gérard Depardieu. Emmanuelle Debever, în vârstă de 60 de ani, a fost găsită moartă în râul Sena

de Redactia Observator

la 14.12.2023, 18:52

Emmanuelle Debever, moartă în Sena
Emmanuelle Debever, moartă în Sena

Actrița Emmanuelle Debever, în vârstă de 60 de ani, a fost găsită moartă în râul Sena din Paris, unde pare că s-a aruncat, pe 7 decembrie.

Actriţa, găsită moartă în Sena

Procurorii din Paris au anunțat, joi, că încep o investigație asupra cauzei morții, având în vedere relatări din presă privind plângerile pe care Debever le-a făcut împotriva actorului Gérard Depardieu în 2019, notează BBC.

Parchetul din Paris a declarat: "În mass-media s-a relatat că actrița s-a plâns de un comportament inadecvat din partea lui Gérard Depardieu. Având în vedere acest nou element, a fost deschisă o anchetă privind cauza morții ei".

Pe acelaşi subiect

Biletul lăsat de Emmanuelle Debever înainte de dispariţia misterioasă

Cu aproximativ o săptămână înainte de a muri, Debever a dispărut de acasă și a lăsat un bilet. În ziua în care a murit, televiziunea France 2 difuza un documentar care conținea mai multe acuzații sexuale de la adresa lui Depardieu.

Documentarul a relatat pentru prima dată că Charlotte Arnould, tot actriță, a intentat un proces împotriva lui Depardieu în 2018, susținând că a fost violată. În emisiune a fost prezentat actorul folosind un limbaj obscen în prezența unor femei în timpul unor filmări în Coreea de Nord în 2018.

Mai multe personalități din cinematografia franceză s-au distanțat de Depardieu de la difuzarea emisiunii. Actorul a negat în repetate rânduri că ar fi abuzat femei, iar fostul său agent a acuzat presa că s-a angajat într-un „proces-spectacol”.

France Télévisions a anunțat că suspendă difuzarea filmelor lui Depardieu, relatează Mediafax.

Ar fi fost violată de Gérard Depardieu

Depardieu, care a realizat peste 200 de filme de la începutul anilor 1970, printre care Green Card și Cyrano de Bergerac, se confruntă separat cu două anchete pentru viol și agresiune sexuală.

În octombrie, el a scris o scrisoare deschisă ziarului Le Figaro în care a negat toate acuzațiile care i se aduc.

"Toată viața mea am fost provocator, exagerat, uneori grosolan", a spus el: „Dar nu sunt un violator sau un prădător. Niciodată, niciodată, nu am abuzat o femeie".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri externe » Moartea actriţei Emmanuelle Debever, găsită în Sena la două săptămâni după ce a lăsat un bilet bizar. În tinereţe, ar fi fost agresată sexual de Gerard Depardieu