Antena Meniu Search
x

Foto Emmanuelle Debever, prima actriță care l-a acuzat pe Gerard Depardieu de agresiune sexuală, s-a sinucis chiar în ziua apariției documentarului despre actor

Sfârșit tragic pentru Emmanuelle Debever, prima acriță care l-a acuzat pe Gerard Depardieu de agresiune sexuală. Actrița franceză s-a sinucis chiar în ziua în care la televiziunile franceze rula documentarul despre acuzațiile la adresa starului francez.

de Monica Palade

la 14.12.2023, 11:51

Emmanuelle Debever a lucrat alături de Gerard Depardieu la Danton, în 1982. Actorul a negat cu fermitate acuzațiile de viol și agresiune sexuală. Actrița era cunoscută ca o tânără promițătoare pentru cinematografia franceză în anii 1980, dar ulterior s-a retras din lumina reflectoarelor.

A murit în ziua în care apărea documentarul despre star

Pe 7 decembrie, vedeta în vârstă de 60 de ani s-a aruncat în Sena, anunță Le Parisien. Pe 29 noiembrie, un bărbat a anunțat că iubita sa, Emmanuelle Debever, „a părăsit locuința lăsând un bilet îngrijorător”, potrivit procurorului. Polițiștii au făcut apoi legătura cu femeia care a sărit de pe un pod în Sena. Ea a fost „reanimată de pompieri” și „dusă la spital”, însă a murit pe 7 decembrie.

În aceeași zi, un documentar despre acuzațiile de agresiune sexuală împotriva lui Depardieu a fost difuzat pe canalul TV France 2.

Pe acelaşi subiect

În iunie 2019, actrița a postat un scurt mesaj pe profilul ei de Facebook în care îl acuză pe colegul ei că i-ar fi alunecat mâna pe sub fusta ei în timpul filmărilor în interiorul unei rulote. Depardieu a negat cu fermitate acuzațiile și a rupt tăcerea în octombrie cu o scrisoare deschisă în ziarul francez Le Figaro, „Nu mai pot fi de acord cu ceea ce aud sau ceea ce citesc despre mine de câteva luni. În sfârșit vreau să spun adevărul meu. Nu am abuzat niciodată vreo femeie. A răni o femeie ar fi ca și cum aș fi lovit-o pe propria mamă în stomac”.

Intitulat Gerard Depardieu: Căderea căpcăunului, documentul a acoperit o serie de alte presupuse acuzații făcute împotriva starului de 74 de ani. Depardieu este subiectul mai multor acuzații de agresiune sexuală, pe care le respinge cu fermitate.

Actrița franceză Charlotte Arnould l-a acuzat în mod deschis pe actor, prieten de familie pe atunci, că a violat-o de două ori în 2018, când avea 22 de ani și era anorexică. În aprilie, site-ul francez de investigații Mediapart a publicat un raport în care actorul este acuzat că a molestat încă 13 femei între 2004 și 2022.

Una dintre ele, actrița Helene Darras, a depus o plângere de agresiune sexuală împotriva lui Depardieu în septembrie, invocând un incident în timpul unei producții de film în 2007.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Stiri externe » Emmanuelle Debever, prima actriță care l-a acuzat pe Gerard Depardieu de agresiune sexuală, s-a sinucis chiar în ziua apariției documentarului despre actor