Antena Meniu Search
x

Video Moment emoționat când un copil migrant abandonat se apropie în lacrimi de un polițist de frontieră din Statele Unite: "Mă puteți ajuta, vă rog?"

Moment extrem de revășitor când un copil migrant abandonat în sudul Texasului se apropie în lacrimi de un polițist de frontieră din Statele Unite și îi cere ajutorul.

de Monica Palade

la 09.04.2021, 14:19

Vezi și

Băiatul intrase ilegal din Mexic în Statele Unite și călătorise cu un grup, fiind însă abandonat pe drum de cei care l-au însoțit până atunci.

Singur, neștiind unde se află, copilul vine în lacrimi către omul legii și îi cere ajutorul.

În lacrimi cerând ajutor

"Mă puteți ajuta? Am venit cu un grup și m-au abandonat aici. M-au lăsat singur. Am veniti aici pentru că nu știam unde să mă duc și ei puteau să mă fure sau să mă răpească, ceva de genul", a mărturisit copilul. 

Pe acelaşi subiect

Băiatul, al cărui nume, vârstă și naționalitate nu au fost comunicate, a petrecut noaptea în deșert înainte de a intra în contact cu agentul. Copilul a fost luat de polițist și dus în biroul Poliției de Frontieră unde a fost hrănit și verificat din punct de vedere medical. Băiatul va fi transferat în custodia Departamentului american de Sănătate, biroul de refugiați. 

Peste 170.000 de migranți au fost prinși de autoritățile americane la frontiera SUA-Mexic în luna martie. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Moment emoționat când un copil migrant abandonat se apropie în lacrimi de un polițist de frontieră din Statele Unite: "Mă puteți ajuta, vă rog?"