Antena Meniu Search
x

Un fost general croat s-a sinucis în direct la Haga. Praljak a băut otrava în faţa instanţei, imediat după verdict (VIDEO)

Moment şocant la Curtea Internaţională de Justiţie de la Haga, unde un fost comandant militar croat s-a otrăvit când şi-a auzit verdictul.

Vezi și

Moment şocant la Curtea Internaţională de Justiţie de la Haga, unde un fost comandant militar croat s-a otrăvit când şi-a auzit verdictul. Praljak fusese condamnat, în 2013, la 20 de ani de închisoare pentru crimele comise în războiul din Bosnia. 

În momentul în care a auzit că instanţa de apel îi menţine pedeapsa, Slobodan Praljak a afirmat că nu este un criminal şi respinge verdictul, apoi a băut un lichid despre care a spus că era otravă. 

Şedinţa era televizată în direct. Generalul a fost dus la spital dar la scurt timp a decedat. El fusese găsit vinovat de uciderea musulmanilor bosniaci din 30 de localităţi, în timpul conflictului din anii 90.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Un fost general croat s-a sinucis în direct la Haga. Praljak a băut otrava în faţa instanţei, imediat după verdict (VIDEO)