Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Momente dramatice: Copil salvat din faţa trenului în ultima secundă, în India

Momente de-a dreptul dramatice petrecute într-o staţie de gară din India. Un macagiu a reuşit să salveze viaţa unui copil în ultima clipă, care a căzut pe calea ferată în timp ce mergea pe platformă.

de Monica Palade

la 20.04.2021 , 10:14

Momente dramatice: Copil salvat din faţa trenului în ultima secundă, în India

Camerele de supraveghere a surprins incidentul care se putea încheia cu o tragedie. Copilul a căzut cu doar câteva secunde înainte de sosirea trenului, aşa că misiunea de salvare părea una aproape imposibilă.

Micuţul se afla alături de mama sa oarbă, aşa că dramatismul a fost şi mai crescut. Doar că îngerul păzitor avea să-i fie acarul. 

Salvat în ultima clipă

Articolul continuă după reclamă

Mayur Shelkhe a văzut momentul şi nu a ezitat nicio clipă să nu încerce să îl salveze, chiar dacă la rândul său îşi punea viaţa în pericol.

Pe acelaşi subiect

Bărbatul a alergat spre copil şi l-a împins pe peron salvându-i viaţa. La rândul său, a apucat în ultima secundă să urce şi el. Incidentul a avut loc pe peronul 2 din staţia Vangani, în Maharashtra.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Monica Palade Like

Cu o experienţă în presă de peste 20 de ani, s-a alăturat echipei observatornews.ro în luna ianuarie 2021.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri externe » Momente dramatice: Copil salvat din faţa trenului în ultima secundă, în India