Antena Meniu Search
x

Momente emoţionante! Prinţul George şi-a însoţit părinţii la dezvelirea unei plăci comemorative

Aflaţi în prima vizită oficială în formulă de trei, ducele şi ducesa de Cambridge şi prinţul George s-au distrat de minune în vizită la o grădină zoologică din Sydney. Foarte încântat a fost cel mai tânăr moştenitor al casei regale, care a şi dezvelit o placă comemorativă.

Vezi și

 Prinţul George a debordat de fericire la vederea animalelor de la grădina zoologică din Sydney. Deloc întâmplător, moştenitorul casei regale a făcut cunoştinţă cu un bilby, un iepure marsupial care reprezintă Paştele în Australia. Urecheatul a fost numit George, în cinstea prinţului de Cambridge.

Fără a înţelege prea mult din ceea ce se întâmplă, micul prinţ a dezvelit o placă dedicată expoziţiei de bilby care-i poartă numele. Ba chiar a primit o jucărie de pluş în formă de bilby, de care a părut extrem de încântat în primă fază.

Vizita prinţului George a luat sfârşit, însă ducele şi ducesa şi-au continuat incursiunea în grădina zoologică şi au asistat, uşor speriaţi, la o prezentare a mai multor mamifere australiene, în timp ce numeroase păsări exotice zburau libere chiar pe lângă capul spectatorilor. Cu această ocazie, cuplul princiar a văzut de aproape specimenele prezentate, printre care s-a aflat şi un urs koala.

De la zoo, familia princiară a plecat cu un avion la CANBERRA, unde a fost întâmpinată de guvernatorul-general al Australiei şi ministrul de Externe. Însă din tot acel alai, prinţul George a fost mai încântat de un băieţel cu care a şi făcut cunoştinţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Momente emoţionante! Prinţul George şi-a însoţit părinţii la dezvelirea unei plăci comemorative