Antena Meniu Search
x

Video Momentul de infarct în care doi lei evadează din cuşcă, în timpul unui spectacol de circ, în China. Imaginile teribile, filmate de spectatorii şocaţi

Un spectacol de circ s-a transformat în coşmar pentru spectatori, în China. Doi lei au reuşit să scape din cuşcă în timpul reprezentaţiei. 

de Redactia Observator

la 19.04.2023, 18:08

Vezi și

Incidentul a avut loc chiar la finalul momentului, când dresorii le făceau semn leilor să iasă din arenă. În loc să meargă spre culise, animalele au găsit o portiţă prin gard şi au ajuns faţă în faţă cu spectatorii.

În imaginile ajunse virale pe Internet se vede cum oamenii fug care încotro, în timp cer leii ies din arenă. Unul dintre ei a ajuns în parcare, în timp ce al doilea a rămas totuşi în incinta circului.

Autorităţile au anunţat că ambele animale au fost capturate în mai puţin de 15 minute şi că nimeni nu a fost rănit în urma acestui incident. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Momentul de infarct în care doi lei evadează din cuşcă, în timpul unui spectacol de circ, în China. Imaginile teribile, filmate de spectatorii şocaţi