Antena Meniu Search
x

Video Momentul emoționant în care o australiancă aflată pe patul de moarte primeşte vizita unui pui de căprioară

O femeie a împărtășit momentul plin de căldură în care și-a surprins mama aflată pe patul de moarte. Bătrâna, care avea o obsesie pentru Bambi, a avut parte de vizita adorabilă a unui pui de căprioară, în timp ce avea parte de îngrijire. 

de Redactia Observator

la 14.02.2022, 09:44

Momentul emoționant în care o australiancă aflată pe patul de moarte primeşte vizita unui pui de căprioară
Momentul emoționant în care o australiancă aflată pe patul de moarte primeşte vizita unui pui de căprioară - The Kindness Pandemic via Facebook

Într-o postare pe Facebook, Lisa McDonald, din Melbourne, a spus că ea și sora ei au avut grijă de mama lor bolnavă, care a iubit căprioarele toată viața. Având în vedere că aceasta este în vârstă, s-au gândit să îi facă o surpriză şi să îi aducă chiar la spital un astfel de exemplar. 

Lisa a spus că a găsit un cuplu, Simone și Chris, care dețin o fermă mobilă de animale de companie și au călătorit două ore și jumătate împreună cu puiul de căprioară, numit întâmplător Bambi, pentru a o surprinde pe femeie, conform Daily Mail

Fiica a împărtășit un videoclip cu momentul în care mama ei l-a întâlnit pe Bambi și a devenit instantaneu îndrăgostită. ''Are statui Bambi peste tot, poartă un tricou Bambi în patul ei și va fi incinerată într-unul'', a scris Lisa. ''Eu și sora mea și restul familiei purtăm și tricouri Bambi... le numim uniformele noastre de îngrijire. Din dragoste și bunătate pură. Nu le pot mulțumi suficient pentru ceea ce au făcut pentru mama și familia mea''.

Pe acelaşi subiect

Internauţii au fost extrem de emoţionaţi de poveste

''M-a făcut să plâng. Ce moment special și emoționant. Oameni absolut frumoși pe care să-i conduci până acolo pentru ca mama ta să experimenteze ceva atât de magic înainte de a muri'', a scris o femeie.

''Este atât de frumos. Ei i-ar fi plăcut atât de mult. Puteți vedea în ochii ei cât de multă bucurie i-a adus'', a spus altcineva.

''Am lacrimi care curg pe față. Ce lucru frumos să pui la cale și s-a întâmplat pentru mama ta!!! Cu siguranță a crescut două fiice frumoase cu atâta dăruire'', a mai zis o a treia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Momentul emoționant în care o australiancă aflată pe patul de moarte primeşte vizita unui pui de căprioară