Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care două elicoptere ale marinei din Malaezia se ciocnesc. Toţi cei 10 membri ai echipajelor au murit

Două elicoptere ale marinei malaeziene s-au ciocnit, marţi, în aer în timpul unei repetiţii pentru o paradă navală, toţi cei 10 membri ai echipajelor aflate la bord pierzându-şi viaţa, relatează Reuters.

de Redactia Observator

la 23.04.2024, 08:56

Momentul în care două elicoptere ale marinei din Malaezia se ciocnesc. Toţi cei 10 membri ai echipajelor au murit
Momentul în care două elicoptere ale marinei din Malaezia se ciocnesc. Toţi cei 10 membri ai echipajelor au murit - X

Incidentul a avut loc la baza navală Lumut din statul vestic Perak la ora locală 9.32 (04.32, ora României), a precizat marina.

"A fost confirmat la faţa locului decesul tuturor victimelor şi ele au fost trimise la spitalul militar al bazei navale Lumut pentru identificare", a precizat marina malaeziană.

Elicopterele s-au ciocnit în timpul unei repetiţii pentru o paradă

O înregistrare video care a circulat în mediile locale arată mai multe elicoptere care zburau în formaţie, când rotorul unuia dintre elicoptere loveşte un altul înainte ca ambele aparate să se prăbuşească la sol. Poliţia locală a confirmat că filmarea este autentică, scrie news.ro.

Pe acelaşi subiect

Marina a declarat că va efectua o anchetă privind cauza accidentului.

Ministrul apărării, Mohamed Khaled Nordin, a declarat că aeronavele - un elicopter pentru operaţiuni maritime şi un elicopter militar Fennec - repetau pentru o paradă de celebrare a celei de-a 90-a aniversări a Marinei Regale Malaeziene, care urma să aibă loc sâmbătă.

Autorităţile verifică acum identitatatea membrilor echipajelor care şi-au pierdut viaţa, toţi având sub 40 de ani, a declarat Mohamed Khaled.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri externe » Momentul în care două elicoptere ale marinei din Malaezia se ciocnesc. Toţi cei 10 membri ai echipajelor au murit