Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care furtuna Eunice doboară o macara și ucide doi muncitori, în Polonia

Furtuna Eunice face prăpăd în Europa. Doi muncitori din Polonia au murit după ce o macara înaltă de 30 de metri s-a prăbușit sub rafalele de vânt de peste 140 km/h. Imaginile postate pe Internet surprind momentul în care macaraua se răstoarnă din cauza vântului puternic. 

de Redactia Observator

la 21.02.2022, 18:38

Momentul în care furtuna Eunice doboară o macara și ucide doi muncitori, în Polonia
Momentul în care furtuna Eunice doboară o macara și ucide doi muncitori, în Polonia - captura video

Macaraua, înaltă de 30 de metri, care nu era în funcțiune la acel moment, dispare în spatele unui bloc de apartamente în timp ce se prăbușește, ucigând doi muncitori și rănind alți doi, a spus poliția. Unul dintre muncitorii uciși lucra la un acoperiș, iar celălalt se afla la sol. Amândoi au murit zdrobiți sub greutatea macaralei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Poliția a demarat o anchetă pentru a stabili cauza accidentului și face cercetări dacă muncitorii au asigurat corect macaraua pentru a se pregăti de vântul puternic, scrie Daily Mail.

Pe acelaşi subiect

Macaraua care s-a prăbușit fusese folosită la ridicarea unei clădiri cu cinci etaje înainte de incident, dar a fost scoasă din funcțiune joi din cauza furtunii.  

Furtuna Eunice a făcut prăpăd în Europa

O declarație a dezvoltatorului, Murapol Group, a spus că toate macaralele au fost scoase din funcțiune din cauza vântului, ceea ce înseamnă că „nu era niciun operator în cabină” la momentul accidentului. 

Furtuna Eunice a lăsat în urma sa pagube materiale semnificative şi cel puţin nouă morţi. Formată în Irlanda, furtuna a trecut vineri peste o parte a Regatului Unit, apoi nordul Franţei, Benelux, înainte de a-şi continua drumul spre Danemarca şi Germania, unde o mare parte din nordul ţării a fost plasată în alertă roşie până sâmbătă dimineaţa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Momentul în care furtuna Eunice doboară o macara și ucide doi muncitori, în Polonia