Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Momentul în care Joe Biden se împiedică în timp ce urca scările avionului Air Force One, după vizita din Polonia

Incident neplăcut pentru Joe Biden, după ce a susținut un discurs istoric la Varșovia. Președintele american s-a împiedicat în timp ce urca scările avionului Air Force One. Nu este prima dată când liderul de la Casa Albă este protagonistul unui astfel de moment. 

de Redactia Observator

la 23.02.2023 , 11:37

După un mini-turneu de succes în Ucraina și Polonia, unde s-a întâlnit cu liderii Formatului București 9, președintele Joe Biden s-a întors în Statele Unite. Vizita sa nu a fost, însă, lipsită de incidente, minore de altfel. 

Oboseala drumului în Europa și-a spus cuvântul. Joe Biden s-a împiedicat în timp ce se îmbarca în aeronava prezidențială. Liderul de la Washington s-a ridicat rapid şi a continuat decis spre uşa avionului. De altfel, cu doar două zile înainte, o membră a echipei sale s-a împiedicat și a alunecat pe scările avionului Air Force One. Din fericire, femeia purta un rucsac care i-a atenuat căderea. 

Nu este prima dată când Joe Biden are parte de astfel de incidente. În 2021, liderul de la Casa Albă s-a împiedicat de trei ori în timp ce încerca să se îmbarce la bordul aeronavei Air Force One, la baza aeriană Andrews. 

Vezi și

În timpul vizitei în Polonia, preşedintele american a subliniat că Statele Unite şi NATO vor susţine, fără ezitare, Ucraina. Niciun dictator nu va reuşi, vreodată, să spulbere libertatea, a fost răspunsul ferm al lui Joe Biden la discursul ameninţător rostit cu câteva ore mai devreme de Vladimir Putin. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri externe » Momentul în care Joe Biden se împiedică în timp ce urca scările avionului Air Force One, după vizita din Polonia