Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care mai mulţi salvamontişti sunt surprinşi de o avalanşă, în Munţii Tatra din Slovacia. Grupul se pregătea să urce pe o cascadă înghețată

Scene dramatice în Munţii Tatra din Slovacia. Atenţie, urmează imagini care vă pot afecta emoţional! Mai mulți salvamontiști au tras o sperietură soră cu moartea, după ce au fost surprinși de o avalanșă. O înregistrare video devenită virală a surprins momentele de coşmar.

de Redactia Observator

la 28.01.2024, 13:31

Vezi și

Grupul se pregătea să urce pe o cascadă înghețată, când, un val uriaş de zăpadă i-a luat prin surprindere. Ca prin minune, salvamontiştii au scăpat în ultimul moment, iar nimeni nu a fost rănit. 

Munții Tatra, cel mai înalt sector al Munților Carpați

Munții Tatra reprezintă sectorul cel mai înalt al lanțului montan carpatic. Aceștia se întind pe teritoriul statelor Slovacia și Polonia, cea mai mare parte fiind, însă, în cea dintâi. Cel mai înalt punct din munții Tatra este vârful Gerlachovský, cu o altitudine de 2.655 m din partea slovacă. În Cuaternar, o mare parte a acestor munți a fost acoperită de ghețari montani. În urma acțiunii morfologice au rezultat forme de relief specifice, precum văile sub forma literei U, circuri glaciare și morene.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri externe » Momentul în care mai mulţi salvamontişti sunt surprinşi de o avalanşă, în Munţii Tatra din Slovacia. Grupul se pregătea să urce pe o cascadă înghețată