Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care o femeie îşi riscă viaţa şi se întinde pe şinele de tren pentru a face o poză. Poliţia a făcut-o de ruşine

Două femei şi-au riscat viaţa pentru a se fotografia pe şinele unui tren de mare viteză. Gestul a fost catalogat de poliţie ca fiind „de neconceput, de prost”, după ce autorităţile au văzut imaginile de pe camerele de supraveghere.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 23.01.2021, 13:05

Captură video cu cele două femei pe şinele de tren
Momentul în care o femeie îşi riscă viaţa şi se întinde pe şinele de tren pentru a face o poză - Captură video/ Youtube/ The Independent
  • Autorităţile avertizează asupra pericolelor trecerilor la nivel de cale ferată
  • Chiar recent un incident periculos a avut loc luni în acelaşi loc

Incidentul s-a petrecut într-o zonă în care trenurile ating viteze de 113 km/h, iar polițiștii spun că cele două femei ar fi putut fi la limita producerii unei tragedii.

Imaginile de camerele de supraveghere au surprins două femei care poartă mască de protecţie, trecând de poarta metalică şi apropiindu-se de şinele de cale ferată.

După o conversație rapidă, una dintre femei se întinde pe şine, în timp ce cealaltă îi face mai multe poze. După ce şedinţa foto a fost gata, acestea şi-au văzut în continuare de drum, ca şi când nimic nu s-ar fi întâmplat, potrivit The Sun.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Autorităţile avertizează asupra pericolelor trecerilor la nivel de cale ferată, foarte multe persoane aventurându-se fără să se gândească o clipă că ar putea sfârşi spulberaţi de tren.

Chiar recent un incident periculos a avut loc luni în acelaşi loc, la trecerea la nivel Tidemills la Seaford, despre care Network Rail spune că s-ar fi putut încheia cu victime grave.

„Acesta este un comportament de neconceput, de prost, făcut de către două femei care nu știu în mod clar pericolele trecerilor la nivel. Trenurile trec prin această linie cu viteze de până la 113 km/h, deci s-ar fi putut afla cu ușurință la câteva momente distanță de un incident catastrofal. Am văzut consecințele acestui tip de nesăbuință și nu merită să vă riscați viața pentru o fotografie.” a declarat inspectorul Jonathan Pine de la Poliția britanică de transport.

Network Rail spune că este al 17-lea incident la această traversare din ultimele nouă luni, ţinând cont că pe parcursul anului 2019 au fost înregistrate doar patru incidente în respectiva zonă.

Oamenii au fost de asemenea surprinşi stând pe şinele de tren pentru a filma momentul în care se apropie trenul, ori chiar deplasându-se în grup pentru a însoţi un cortegiu funerar, deşi o clipă de neatenţie ar fi putut crea haos.

„Suntem îngrijorați de comportamentul periculos şi repetat la trecerea de la Tidemills, ţinând cont de incidentele petrecute anul trecut. Nu putem sublinia suficient pericolul în care oamenii se află atunci când nu se asigură. O decizie de fracțiune de secundă poate avea consecințe care îţi schimbă viața, nu numai pentru cei implicați, ci și pentru familia și prietenii lor, șoferii de tren și lucrătorii feroviari. Vă rog, nu riscați niciodată când treceţi o cale ferată și, dacă aveți nelămuriri, contactați întotdeauna Network Rail sau poliția britanică de transport pentru alte întrebări” a declarat Tracy Partridge, manager la reţeaua de cale ferată East Sussex la Network Rail.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Momentul în care o femeie îşi riscă viaţa şi se întinde pe şinele de tren pentru a face o poză. Poliţia a făcut-o de ruşine