Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care 8 clădiri se fac una cu pământul şi altele sunt grav avariate, în doar câteva secunde. Nenorocirile din cauza vremii se ţin lanţ în India

O alunecare de teren masivă, care s-a produs într-o zonă montană din India, a distrus mai multe clădiri, potrivit Sky News. Cel puțin opt clădiri s-au prăbușit și altele au fost avariate.

de Redactia Observator

la 24.08.2023, 16:28

Momentul în care 8 clădiri se fac una cu pământul
Momentul în care 8 clădiri se fac una cu pământul - Profimedia

O alunecare de teren din India a distrus mai multe clădiri. Incidentul s-a produs în statul Himachal Pradesh. Cel puțin opt clădiri s-au prăbușit și altele au fost avariate în timpul unei masive alunecări de teren.

Momentul în care clădirile se prăbuşesc

Este ultimul incident dintr-o serie de dezastre care au lovit Himalaya și care au ucis sute de oameni doar în această lună, relatează Mediafax.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Miercuri, în altă parte a regiunii, 12 persoane au fost ucise. În total, peste 250 de persoane au murit și cel puțin 40 sunt date dispărute în Himachal Pradesh. Autoritățile spun că pagubele au valoarea de circa 1,2 miliarde de dolari.

Catastrofele sunt provocate de precipitațiile abundente. Autoritățile sunt în stare de alertă și numeroși localnici au fost evacuați.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri externe » Momentul în care 8 clădiri se fac una cu pământul şi altele sunt grav avariate, în doar câteva secunde. Nenorocirile din cauza vremii se ţin lanţ în India